• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco hastaları buraya

tuanailayda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
219
0
26
Ankara
ben 21 yaşındayım ve 4 yıldır pco hastasıyım bir türlü düzelemdm 2 yıllık evliyim ama bebeğimde olmadı şuanda tedvye başlyrom bebk için pco hastalığını yenen biri varmı aramızda çok merk ettim ?

merhaba canım
ben de genç kızlığımdan beri pko luyum
biz de 1.senemizde hamilelik müjdesini aldıkü
nasıl dersen?
metformin içerikli Glukofen kullandım ama doktor tavsiyesiyle kendim değil
pkoyu geçiriyor mu bilemem ama sağlıklı yumurtlamayı sağlıyor
ki ben kullandığım ilk ay ALlah'a çok şükür hamile kaldım
darısı sana ve cümlesine:nazar:

merhaba canım
nasıl dersen?

bana vermediler hiç glokofen canım nedendir bilmem 2 yıl oldu yaklaşık 8 aydır hastnye bebk istyorum dye gidyorm sadece testler falan yapılıyor adet söktürücü verlyor başka hiç birşey verlmyor evlenmedn önce 2 yıl boyucada polikstover için gidyordum zaten ama düzelemdm anlam veremiyorm artık ya sıkıldım hiç bir şeyin uygulanmamasından :(

merhaba canım
nasıl dersen?

tebrikler:20::nazar:
bnada glukofen verdi bn bekrım ama bünyedeki şeker ihtiyacıı isteğini engelliyor ve şekeri dengeliyor vücuttaki başkada bir etkisi yok brde kilo verdiyor demişti ama bazılarında.
ama bnde ishal etkisi yaptığı için kullanmadım malesef.
bu arada bnde 21 yaşındayım 10 yıldr regli oluyrm ama son 7 yıla çok düzenszdi 1 ay önce pko olduğumu öğrendim. okudum ama pek öle kötü hastalık değil gibi yaa. :54:

tebrikler:20::nazar:
bnada glukofen verdi bn bekrım ama bünyedeki şeker ihtiyacıı isteğini engelliyor ve şekeri dengeliyor vücuttaki başkada bir etkisi yok brde kilo verdiyor demişti ama bazılarında.
ama bnde ishal etkisi yaptığı için kullanmadım malesef.
bu arada bnde 21 yaşındayım 10 yıldr regli oluyrm ama son 7 yıla çok düzenszdi 1 ay önce pko olduğumu öğrendim. okudum ama pek öle kötü hastalık değil gibi yaa. :54:

eğer pko ciddi boyutta olursa gayet kötü bi durum arkadaşım çünkü zamanla kendiliğinden adet olmamaya başlıyosun yumurtlama olmuyo ve evlennince problem oluyor seni korkutmak istemem ama ilaçlarını falan düzenli kullan kilo vermen gerekiyosa kilo ver ben yapmadım dinşemedm doktorumu şuanda bebeğim olmuyor bu durumda beni çok üzüyor :(

bende kızlığımdan beri pko hastasıyım adetlerim düzensiz 2.5 senelik ewliyim hiç korunmadığımız halde bebişimiz olmadı hayırlısı allahtan çok istiyoruz...

bekarken diane 35 kullanıyodum evlendiğimden beri bıraktım korunmuyoruz ama bebişim olmuyo ya çok istiyoruz çoookk moralim çok bozuk ya ne yapıcam bilmiom

arkadaşlar pkolular için soğan ve incir kürü iyi geliyo diolar yumurtlamayı sağlıyomuş deneyen arkadaş var mı acaba

nolur varsa deneyen söylesin doktora gitmek istemiyorum artık oluyosa bunları da denemek istiyorum ya da başka bitkisel bildiğiniz şeyler varsa nolur paylaşın

nolur varsa deneyen söylesin doktora gitmek istemiyorum artık oluyosa bunları da denemek istiyorum ya da başka bitkisel bildiğiniz şeyler varsa nolur paylaşın

ben soğan kürünü denedm canım ama fydasını görmedm ama çoğu pkolu hasta faydasını görüyor dene istersen 2-3 ay kaç yıllık evlisin

bende kızlığımdan beri pko hastasıyım adetlerim düzensiz 2.5 senelik ewliyim hiç korunmadığımız halde bebişimiz olmadı hayırlısı allahtan çok istiyoruz...

benimde 2 yılı geçti evliliğim hiç korunmadık ama malesef hamile kalamdım eşimde siperm testi yaptırdı onun çok iyi çıktı bende yumurtlama olmuyo ama 2 senedr ilk defa geçen ay kendiliğinden adet oldum normalde tedaviye başşlıcaktım beebk için aşılma yapılacaktı ama bekliyorum belki kendiliğinden olur :)ümit işte :)

2 yıllk evliyim cnm ya bugün başlıcm soğan kürüne ya bilmiyorum olur mu

dene eğer pko çok ciddi boyutta değilse hemn ekisini gösteryomuş benmki baya ileri boyuttaydı oyüzden bana etkisini göstermedi birde bebk tedavisine başlayacağım için bıraktım ben her derdin vardır bir dermanı :))

inş. cnm ya rabbim tüm olmayanlara nasip etsin. bende aynı durumdayım ya yumurtalıklar çok tembel dio doktorum klomen kullandım sonra göbekten yumurta çatlatıcı iğne yaptılar ama bi sonuç alamadım sonrasında da eşimden sperm tahlili istedi ama eşimi ikna edemedim ya. benimde rahim filmimi istedi ondan sonra da gitmedim bıraktım tedaviyi...

Back