kirmizigitar
eğer bebek istiyorsan 6 ay beklemek bana makul gelmedi..
kendi hikayemden bahsedeyim. ben ergenliğimden beri pco ile uğraşıyorum. yıllarca doğum kontrol hapı içtim. evlenince bıraktım. o zaman gittiğim doktor bana her ay kan testi yap, gebelik yoksa tartusal iç demişti. tarlusal adet söktürüyor. evlendikten sonra 16-17 ay böyle devam etti, hep negatif. sonra soğan kürü yapayım dedim. düzenli de içememiştim 3-4 gün yarım yamalak.. ama o ay hamile kaldım, nasip işte. alternatif tıbbı önemsememiz gerekiyor sanki.. fakat bebeğimi kaybettim.
doğumdan sonra adet görür oldum çok ilginç. 28 günde değil ama 35 günde görüyorum adet. bazen 40a çıkıyor. şimdi yeniden hamilelik düşünüyorum ama yumurtlama dönemim hakkında hiçbi fikrim yok tabi. bu ay adet olursam bende baktıracağım hormonlara. en doğru sonuç adetin 3. günü oluyormuş sanırım.
benim tahminim şu şekilde, benim adet döngüm diğer kadınlar gibi 4 haftalık değil 5 haftalıktı. ben her ay muhtemel gebelik ihtimalini tarlusal içerek iptal etmiş oldum. döllenme olacaksa bile ilaç yüzünden olmadı. böyle doğuyor içime.. bilmiyorum.
soğan kürü de adet söktürücü olduğu için gebelik olmadığına emin olduktan sonra iç canım.
Rabbim şifa versin..