Pazartesi diyete başlayanlar !!

mieke

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
2
0
16
İstanbul
Yine bir pazartesi Geliyor
VE Ben YİNE bir diyete başlıycam ! Şuna DİYET demek istemiyorum artık psikolojimi bozuo daha fazla yeme isteği duyuyorum. ŞU aralar tam umutsuz vakayım!!! desparate house wife olmaya 5 dk uzaklıktayım ki onlar gibi olabilsem keşke hepsi taş gbi hatunlar ;( Yaa kızlar Bu aralar zayıflamam lazım dedikçe inadına yedikçe yiorum iştahım bir açık sormayın Nerdeyse Bülent ErsoyLA yarışıcam yakında 29 yaşında olucam. İstediğim gibi bir kız olamadım yaa şu yaşıma kadar.Ne topuklu ayakkabı ne bir zarif elbise üzerimde kek gibi duruyor zorla giydirilmiş gibi dolabım zayıflayıp kilo almaktan 38-42 beden karışımı siz anlayın yani habire bi zayıflıyorum bi kilo alıyorum o kahrolası çatlaklardan bahsetmiyorum bile, Neler mi kullanmadım, ne diyetler mi yapmadım. Gerçi Kendi mallığım, sorumsuzluğum ve de tembelliğimide katmam lazım.Zayıflama adına yaşamış olduğum tecrübelerden 3 cilt kitap çıkar yani :) hayır öyle 20 kilo fazlam da yok. Ama kendimlede barışık deilim birazda kendimle barışık olsam gerçi maazallah kendime yakıştırır ooh beni beyenen böyle beyensin der 20 kg daha alırım. Birazda kendimizi az beyenicez. uğraşıcaz ki kendimizle, diri kalalım kendimize her daim bakalım dimi ama? Öncelikle kendim için istiyorum zayıf olmayı fit bir beden, sağlıklı duruş her giydiğinin yakışması kendine güvenin artması sevgilinin beyenmesi de cabası tabii. Hatalarımıda biliyorum aslında sporum var 15 günde bir gidiyorum. Çalışıyorum, yoruluyorum aman diyorum yrn giderim dinleneyim. İhmal ! Sonraaa canım bir mi şy istiyor hemen 2 letmeden gidip alıyorum. Ulan bi fren yap! bi nefsine hakim ol! öküzlük yapma! bu kadar kendini şmartma! " diyorum neyime güveniyosam Hey Allaam ya.1 hafta sonra bir en yakın arkımın nişanı var napıcam bilmiyorum hadi artık ona şişko bi şekilde katılıcaz kaçarı yok Aralıkta sevgilimin ailesiyle tanışcam ilk defa çocuk filinta ben Fil ! olur mu şimdi ne yüzle çıkıcam tanışcam. Napıcağımı bilmez haldeyim tatlıya dayanamıyorum. Su içme huyum yok zorla 1 lt bitirmeden çok gün geçiriyorumdur.yoğun çalışıyorum düzensiz yaşıyorum ve besleniyorum. Daha bir çok şey var olumsuz yönde . Bber hapı kullandım bir ara zayıfladım ama kafam kazan gibi terleme sinir küpü halinde dolaşıyordum ruh sağlığım bozuluo diye bıraktım. dukanla kısa sürede zayıfladım ama sonra fazlasıyla aldım disiplinli süreklilik gerektiren bir diyet ne bilim. bu zayıflama konusunda isveç diyeti patates diyeti diyetisyen hepsini yaptım lida mida aklınıza ne geliosa kullandım yakın zamana kadar. zayıflasamda istikrar sağlayamıyorum en önemlisi bu kalıcı kilo vermek şimdi zayıflayınca kendime söz verdim wallahi dikkat edicem haftada bir yada 2 gün sırf sebze meyve falan beslenicem. birşeyler yapmam lazım. Aslında hepimiz doğruları bilios da işimize gelmio yaa . Ha bide Genlerim sağ olsun şişmeye hazır heryerim. Millette ne gen var yio yio bişey olmuo. Aslında bütün suç anamda babamda :)) deermişim. Ama ipin ucunu bırakmış deilim kızlar... yakında mexx( reklama girmesin die değişiklik yaptım isimde biraz d) die bişey sipariş ettim gıda takviyesi zayıflamaya yardımcı onu kullanıcam. Bugün yrn gelir . Birde onu deneyim Bu hafta analiz falan da yaptırcam neyim eksik neyim fazla olaya birde bilimsel açıdan yöneleyim diyorum. Yarından itibaren sağlıklı yaşam inşallah geşilmeleri yazıcam kızlar benim gibi çok kişi vardır en azından bir birimizden güç alalım sinerji yaratalım da şu hedeflerimize daha hızlı emin adımlarla ilerleyelim kızlar. Hadi hayırlısı

Arkadasim ilk ogrenecegin sey istikrar.ben kenfi zayiflama stratejimi anlatayim uygularsan zayiflayacagin garanti.1. Kural diyet hic bir urun yemiyorsun2.odul falan yok 3.tatli asla yok.hamurisi,tatlinin hicbir turlusu yok. Saat 8 den sonra agzina salatalik vb. Birsey disinda hicbirsey surmeyeceksin.yemegini ye, ekmegini ye,kahvaltini yap peynirini domatesini herseyi ye ama krem peynir asla, kaymak asla.birisi sana israrla al bir taneden birsey olmaz dediginde kendine bahane uydurup yemeyeceksin migdem agriyor vb. Seyler soyleyip kesecekain.yada sana verdi cignedin sunu dusun bunu suan yemezsem zayiflamam daha kolay olacak ve genc yasimda istedigim seyleri giyemeden yaslanmam.meyve var ama tatli yok sen istedigin kiloya kavusana kadar tatlinin tadini unutacaksin.bu arada icecek cola yok meyve suyu yok hazir meyve suyu yok.ayran,soda,cay bu kadar

Ben 73 kilodan 58 e dustum ama oyle 2 ayda degil nerdeyse 1 seneyi gecti ama yaklasik 4 yildan fazladir ayni kiladayim suan herseyi yiyorum ama az yiyorum.insanin kafasi kiloda olunca yedigini hesapliyorsun ve daha cok yiyorsun.zayifladiginda artik kilo problemin kalmiyor ve bu sana soyledigimle yeme aliskanligini degistireceksin cunku bana gore tatli bagimlilik yaratan birsey ve insanin kan sekerini aniden yukseltip aciktiran birsey.bu arada yemekten en az yarim saat sonra meyve yiyebilirsin.gerekirsen ac kalicaksin ama bu kurali bozmayacaksin.mesela toplantidasin disarida cikamazsin onunde kurabiye var o aslinda orda yok senin icin indiginde sari leblebi veya cubuk kraker alip atistiracaksin.bunu aliskanlik haline getirirsen kilonun kontrolu sende olaacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…