- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
selam kızlar, pazarlardaki ünlü kozmetik markalarının ürünlerinden hepiniz haberdarsınızdır, ben daha önce oje göz kalemi gibi ufak tefek alışverişler yapardım ama bursa'da bi pazarda bi yer keşfettim gelen müşteriler beni de cezbetti. tezgahtaki ürünlere bakıyordum bi güzellik merkezi sahibi kadın gelip 20 tane max factor -false lash effect rimelden aldı ve lorealin bi kaç fondotenini. kadın gitti, rimeli denemek istedim gerçekten müthişti. kızı sıkıştırdım ürünlerin sahteliği hakkında, tesettürlü bi kızdı ne yeminler etti anlatamam ürünlerin hepsinin yurtdışından kaçak geldiği için bu fiyatlara olduğunu söyledi. amaan sallıyodur dedim ama yine de şeytan dürttü aldım ve resmen o 12tl lik rimelin müptelası oldum 4. alışım hala kullanıyorum. gecen hafta bitmek üzere olan loreal fondotenimin aynısını orda görünce sırf karşılaştırma amaçlı aldım 15tlye, piyasada 50 küsür ve baya bandrollü mandrollü. eve geldim ikisini de sürdüm birini yüzümün sağ tarafına diğerini sol tarafa zerre kadar fark yok kokusu, dokusu aynı. 1 ay oldu kullanıyorum ne bi sivilce ne bi kızarıklık hiçbi şey yok. büyük markalara boşuna mı o kadar para ödüyomuşuz acaba :26:
Son düzenleyen: Moderatör: