Hayvanları koruma derneği,sivil toplum kuruluşları ile irtibata geçsek nasıl olur ? :44:
Böyle bir konu açtığın için çok teşekkürler Slania , ben de öğrenmiş oldum boyanmış civciv satanları şikayet edebileceğimizi. Geçen hafta Mecidiyeköy Metro İstasyonu ' nun çıkışında (Katolik Mezarlığı ' nın önünde) bir seyyar satıcı ördek , civciv ve bu boyalı civcivlerden satıyordu. Şikayet etmiştim , ancak bugün bir değişiklik olmadığını gördüm. Çok üzgünüm.
çocuğa hayvan alınmamalı arkadaş.
oyuncak mı bu.
alınırsa da aile gözetiminde olmalı, evin bir bireyi olarak görülmeli. ASLA sıkılınca atılacak bir oyuncak gibi değil.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgilenip yorum yaptığınız için.
Boyalı civcivleri zabıtaya şikayet edebiliyormuşuz acaba diğerleri için de elimizden bir şey gelebilir mi? Ben onların sonunun kötü olduğuna eminim artık. Malesef o hayvancıklar sadece bizim gözümüzde 'can' olarak görülüyor, ticaretini yapanların gözünde sadece 'mal'...
Bu fotoğrafları yayınlamaya gönlüm el vermese de herkesin bilmesi için koyuyorum buraya;
Eki Görüntüle 468877 Eki Görüntüle 468878 Eki Görüntüle 468879
Pazarda satılanların sonu da böyle mi oluyor acaba? Bunun önüne nasıl geçebiliriz?
İlgin için ben teşekkür ederim asıl.
Tekrar görürsen tekrar şikayet edebilir misin? Zabıta işini yapıyor diye biliyorum ben, zira burada sokağın kenarında izinsiz çanta, ayakkabı(gerçek mal en azından) satan insanları hiç rahat bırakmıyorlar, onlar açtıkça kapatıyorlar tezgahlarını. Belki civcivler gözlerinden kaçmıştır. Tekrar aramak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?