• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi pazar günü tanışmaya gelicekler yardım

gafarov

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
10
0
16
İstanbul
Merhaba,

Erkek arkadaşım arnavut biz kastamonuluyuz pazar günü akşam tanışmaya gelicekler ailecek fakat ne yaparım ne ederim bilmiyorum (yemek,davranış,kıyafet vs:)

Lütfen yardım edin :))

Erkek arkadaşının ailesi şehir dışından mı geliyor? Çok uzaktan geliyorlarsa kalıcak yerleri varmı? Aynı şehirdeyseniz ağırlama farklı olur, farklı şehirlerdeyseniz farklı olur. Ama sadece tanışmaysa, pasta börek sarma, tatlı vs ikramı yapabilirsiniz, akşam oturması gibi olur hem çayınızı içersiniz hem sohbet edersiniz. Kıyafet konusunda elbise giymeni tavsiye ederim, yada etek gömlek gibi şık bir kombin oluşturabilrsin. O senin giyim tarzınla alakalı birşey. Davranışda sürekli gülümse, sevecen ol, içten ol. Gelen misafirlerinizi senin hal ve hareketlerin rahatlatıcak çünkü. Kayınvalidemler ilk geldiklerinde çok sıcak karşılamıştım, normalde nasılsam öyleydim. Hatta bir ara kimse yokken, gel kızım sana bir sarılıp öpeyim dedi. O derece sevdi beni :)) Şimdiden bol şans = )

Merhaba,

Erkek arkadaşım arnavut biz kastamonuluyuz pazar günü akşam tanışmaya gelicekler ailecek fakat ne yaparım ne ederim bilmiyorum (yemek,davranış,kıyafet vs:)

Lütfen yardım edin :))

Hemşerimm bende yeni atlattım..Benmki küatahyalıydı zorlk çekmedm allah yardımcn olsn,hyrlısı olsn =))

enn streslisi tanışma oluyor :)) kapıya geldıklerınde anneme açmasak mı kapıyı demiştim :1: ama içeri girdikleri andan itibaren kendiliğinden açılıyor muhabbetler..evi kolay buldunuz mu ilk konu olmuştu biz de :)
aynı şehirde olduğunuz için yemek ikramına gerek yok bence ama çayın yanına kek, kurabiye vs olabilir ...
biz önce kola tutmuş sonra çay ikram etmiştik muhabbet iyi gidince son olarak da meyve geldi :56: kahve kız istemeye saklandı:1:

inşallah umduğundan cok cok cok güzel geçer hakkınızda hayırlısı olsun:3:

Nasil gectigini bnde anlmdm o kadar hazrlik stres ve bi an da geldi gecti hersey :) Allah'ima sukur bi aksilik olmadann

Back