Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Paylaşımsızlık

yanardag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
98
6
ben insanlarla paylaşamıyorum,bundan pek hoşlanmıyorum,hem muhatap olmak,iletişim kurmak istemiyorum,hem geriliyorum...çoğunluk yalnızım,seviyorum yalnızlığıda...ama acaba bu durum karakterselmi yoksa sakatlık mı var bilemiyorum?sizce durum nedir?tşk.

ben de böyle bir teraziyim demekki olabiliyormuş:) ortamlarda çok sıcak samimi bulurlar ama yüzeyseldir hep sosyal ilişkilerim. 3 sene aynı ofiste çalıştığım çok sık sohbet ettiğim birisi bana çok konuşuyor gibi görünüyorsun ama aslında hiç bir şey paylaşmıyorsun kaç sene oldu hala senin hakkında çok az şey biliyorum demişti..
yalnızlığı da çok severim günlerce insan yüzü görmesem aramam. birileriyle tanışmam konuşmam hep iş okul vs.. zorunluluktandır yani, ortamdan ayrılıncada hiç ben arayıp sormam onlar ararsa arkadaşlık devameder.

Son düzenleme:

ben konuşmamda,fazla konuşmayı sevmiyorum,konuşmaktan rahatsız oluyorum belki bunu beceremediğim için!!!insanlarla yumuşak bir tonda konuşmak,ara ara ilgili olmak,iyi davranmak insan olma,toplumsal olma gereği ama içimdeki iblis tersini yap diyor ve kocaman bir yalnızlık!!!içimin ısındığı,sevdiğim bir adam bulup onunlada hayat arkadaşlığı yapamıyorum,şekil böyle...yalnızlık benim kaderim,zorla olmuyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…