- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
cagnımmm yasoom teşekkür ederimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cagnımmm yasoom teşekkür ederimm
iyiyim kuzumm evet bugun gıttım işe evde durup durup kafama bısey takarım dıyeOriana merviskom nasiloldun, işe gidiyon mu
Anladim canim iyi ozaman takimdada o ablayi etiket yapiyolardaÇok sakindir .Prenseslerin buyrun der.
Elif te ablamız olur.Hanım abla gibi
Dilimli ekmeklerimiBen dilimleri sen sandiydim filizkom
Cok sukur cook daha ıyıydım nevosum bugun kendımı ıyı hıssettıgımdende geldım ıse aslında ızınlıydım ama ıyıkıde geldım kafam dagıldı guzel olduCanım bugün nasılsın her şey yolunda mı
Eşimde yumuşak sever bazen istedimi yaparım ona gene az bişi ucundan alırım:))Ölçülü yapmam ablam, yemek niyetine yeriz karı-koca. O yüzden doyumluk yaparım
Öyle valla kötü bişi demem zaten:))İnşaallah öyledir.Gitmezsin ablacım
Az bişi paletlerimle daldım şekercimİnsallah cok dalmamissindir sekercigim
Cok şükür canımCok sukur cook daha ıyıydım nevosum bugun kendımı ıyı hıssettıgımdende geldım ıse aslında ızınlıydım ama ıyıkıde geldım kafam dagıldı guzel oldu
Seni cok özleyeceğim o zaman sekercigimEşimde yumuşak sever bazen istedimi yaparım ona gene az bişi ucundan alırım:))
Öyle valla kötü bişi demem zaten:))
Az bişi paletlerimle daldım şekercim
Ben yapamam sen yap bariÇok bahsettik, yapsam mı
sen nasılsın cennaaamCok şükür canım
Özlede gene sabaha burada olurum kesinSeni cok özleyeceğim o zaman sekercigim
Alışmıştır,Anladim canim iyi ozaman takimdada o ablayi etiket yapiyolarda
Gitmezsin belkiÖzlede gene sabaha burada olurum kesin
İyi o zaman maşaallah canımCok sukur cook daha ıyıydım nevosum bugun kendımı ıyı hıssettıgımdende geldım ıse aslında ızınlıydım ama ıyıkıde geldım kafam dagıldı guzel oldu
Azkaldi mervem az kaldiartık şu 3. hafta oylaması kapansın ıstıyorumm
Iyiyim canım,çok şükürsen nasılsın cennaaam
Burda şuanda ama belki es gecmistir menu ablaGitmezsin belki
Iyi yapmışsın kuzumiyiyim kuzumm evet bugun gıttım işe evde durup durup kafama bısey takarım dıye