- 14 Haziran 2019
- 13.365
- 47.168
- 598
cagnımmm yasoom teşekkür ederimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cagnımmm yasoom teşekkür ederimm
iyiyim kuzumm evet bugun gıttım işe evde durup durup kafama bısey takarım dıye
Anladim canim iyi ozaman takimdada o ablayi etiket yapiyolardaÇok sakindir .Prenseslerin buyrun der.
Elif te ablamız olur.Hanım abla gibi![]()
Cok sukur cook daha ıyıydım nevosum bugun kendımı ıyı hıssettıgımdende geldım ıse aslında ızınlıydım ama ıyıkıde geldım kafam dagıldı guzel olduCanım bugün nasılsın her şey yolunda mı![]()
![]()
Eşimde yumuşak sever bazen istedimi yaparım ona gene az bişi ucundan alırım:))Ölçülü yapmam ablam, yemek niyetine yeriz karı-koca. O yüzden doyumluk yaparım![]()
Öyle valla kötü bişi demem zaten:))İnşaallah öyledir.Gitmezsin ablacım![]()
Az bişi paletlerimle daldım şekercimİnsallah cok dalmamissindir sekercigim![]()
Cok şükür canımCok sukur cook daha ıyıydım nevosum bugun kendımı ıyı hıssettıgımdende geldım ıse aslında ızınlıydım ama ıyıkıde geldım kafam dagıldı guzel oldu![]()
Seni cok özleyeceğim o zaman sekercigimEşimde yumuşak sever bazen istedimi yaparım ona gene az bişi ucundan alırım:))
Öyle valla kötü bişi demem zaten:))
Az bişi paletlerimle daldım şekercim![]()
Ben yapamam sen yap bariÇok bahsettik, yapsam mı![]()
sen nasılsın cennaaamCok şükür canım![]()
![]()
Özlede gene sabaha burada olurum kesinSeni cok özleyeceğim o zaman sekercigim![]()
Alışmıştır,Anladim canim iyi ozaman takimdada o ablayi etiket yapiyolarda![]()
Gitmezsin belkiÖzlede gene sabaha burada olurum kesin![]()
![]()
![]()
İyi o zaman maşaallah canımCok sukur cook daha ıyıydım nevosum bugun kendımı ıyı hıssettıgımdende geldım ıse aslında ızınlıydım ama ıyıkıde geldım kafam dagıldı guzel oldu![]()
Azkaldi mervem az kaldiartık şu 3. hafta oylaması kapansın ıstıyorumm![]()
Burda şuanda ama belki es gecmistir menu ablaGitmezsin belki![]()
Iyi yapmışsın kuzumiyiyim kuzumm evet bugun gıttım işe evde durup durup kafama bısey takarım dıye![]()