- 24 Eylül 2018
- 97.241
- 292.599
Her hafta beğeniyorum,bu hafta da çok iyi olacak benceBugün nasıl olacak bakalımBu hafta bizi beğenecek misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her hafta beğeniyorum,bu hafta da çok iyi olacak benceBugün nasıl olacak bakalımBu hafta bizi beğenecek misiniz
Mart ta inşallah annemler gelebilir çok vakit ayıramayabilirim beni sayma rakip olarakMart ayındaki yarışmada sende olacaksın ya wundercan, korkuyorum diyordum
Ne kolay ki be evvammmSosyal diyorki yeni yarışma diyor madalya diyor zor diyor
Kesin miiMart ta inşallah annemler gelebilir çok vakit ayıramayabilirim beni sayma rakip olarak
Ne kolay ki be evvammm
Yani inşallah bir aksilik olmazsa gelecekler telaşım olur çok özenemem yaniKesin mii
Hiii katilcan yani wundercanYani inşallah bir aksilik olmazsa gelecekler telaşım olur çok özenemem yani
İşte bilemiyorum sosyalimm katıladabilirimmm ama özenemem diyorum yaaanii sal beniii başka rakipleri ekarte etmeye uğraşHiii katilcan yani wundercan
Taam wundercan saliyom seni artıkİşte bilemiyorum sosyalimm katıladabilirimmm ama özenemem diyorum yaaanii sal beniii başka rakipleri ekarte etmeye uğraş
Tarifmi atıcan bana at yanlışlıklaNevreste nevoş nerdesin sana çok ihtiyacım var şuan
nevoş darlayacagimin farkında gelmiyo siteyeTarifmi atıcan bana at yanlışlıkla
Belki işi vardır az sabır sosyalimnevoş darlayacagimin farkında gelmiyo siteye
Ben yedi aylığım evvoşBelki işi vardır az sabır sosyalim
O kadar çok etiketledin sana dönmeyecek ha sakin ol şampiyonBen yedi aylığım evvoş
Şok olcak gelinceO kadar çok etiketledin sana dönmeyecek ha sakin ol şampiyon