- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.878
Üç hafta katıl, dört katılma mümkün değil, nevoş izin vermez bi kereAnaaa kimse inanmıyor yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç hafta katıl, dört katılma mümkün değil, nevoş izin vermez bi kereAnaaa kimse inanmıyor yav
Katıl katıl sıkıldım kanka ya arkada kalmaktan bi kazanamadıkÜç hafta katıl, dört katılma mümkün değil, nevoş izin vermez bi kere
Kazanacağımiz yokta maksat nevoş yalnız kalmasınKatıl katıl sıkıldım kanka ya arkada kalmaktan bi kazanamadık
Ondan katılıyom zaten bu hafta katılmıyom ama ya biraz ara verdim. Öteki aya hazırlanıyom benKazanacağımiz yokta maksat nevoş yalnız kalmasın
Öteki aya nasıl hazirlaniliyor onu b8 anlamadım aysede hazırlanıyo nasıl meselaOndan katılıyom zaten bu hafta katılmıyom ama ya biraz ara verdim. Öteki aya hazırlanıyom ben
Kategoriyi bilmiyom kanka ben kendimi dinlendiriyom diğer ay içinÖteki aya nasıl hazirlaniliyor onu b8 anlamadım aysede hazırlanıyo nasıl mesela
Ya hayır kendiniz için katılınUmut bitmezKazanacağımiz yokta maksat nevoş yalnız kalmasın
Umut bitti nevoş umut kalmadıYa hayır kendiniz için katılınUmut bitmez
Kategoriler belli diyelim.10-12 tane var.Bunları yaparken yakın zamanda yapılanlar değil.En az 1 yıla yakın zamandır yapılmamış olması lazım.Her kategoriye uygun birer ikişer tarif düşünürsünÖteki aya nasıl hazirlaniliyor onu b8 anlamadım aysede hazırlanıyo nasıl mesela
O hiç bitmezUmut bitti nevoş umut kalmadı
Birkaç seçeneğimiz olsa düşünelim nevoş da kategoriler derya deniz şimdi hangi birine düşünelimKategoriler belli diyelim.10-12 tane var.Bunları yaparken yakın zamanda yapılanlar değil.En az 1 yıla yakın zamandır yapılmamış olması lazım.Her kategoriye uygun birer ikişer tarif düşünürsün
Çalışma budur.
Mesela börek sigara böreği,kol böreği,sodalı börek
Poğaça açma,dereotlu,külah,cep vs...
Sütlü tatlılar sütlaç ,magnolia,kazandibi
Gibi gibi her kategoriye tarif düşünüyorlar.
❤D Dediyy ASSOSyalKadınlar Kulübü on Instagram: "Umudunuz, Umut ettikleriniz, Hiç bitmesin... İyi Geceler..."
607 likes, 9 comments - kadinlarkulubu on February 26, 2021: "Umudunuz, Umut ettikleriniz, Hiç bitmesin... İyi Geceler...".www.instagram.com
O kadar araştıracak internetim yok benim zatenBirkaç seçeneğimiz olsa düşünelim nevoş da kategoriler derya deniz şimdi hangi birine düşünelim
Kadınlar kulübü dersimizi verdiD Dediyy ASSOSyalKadınlar Kulübü on Instagram: "Umudunuz, Umut ettikleriniz, Hiç bitmesin... İyi Geceler..."
607 likes, 9 comments - kadinlarkulubu on February 26, 2021: "Umudunuz, Umut ettikleriniz, Hiç bitmesin... İyi Geceler...".www.instagram.com
Gidip bölümde araştıracaksın en uzak hangileri yapılmışBirkaç seçeneğimiz olsa düşünelim nevoş da kategoriler derya deniz şimdi hangi birine düşünelim
Bitmiyor abla bitse katılamayız zaten ben bu hafta katılmıyorum ama umudum var mesela katılmadan kazanacağımı umut ediyorumO hiç bitmez
TesadüfKadınlar kulübü dersimizi verdi
Dur biraz sonra gidip bakayım biGidip bölümde araştıracaksın en uzak hangileri yapılmış
Oda güzelBitmiyor abla bitse katılamayız zaten ben bu hafta katılmıyorum ama umudum var mesela katılmadan kazanacağımı umut ediyorum