- 22 Temmuz 2017
- 44.581
- 132.208
- 598
A.s canım, sen nasılsınSelamm bayanlar nasılsınıız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.s canım, sen nasılsınSelamm bayanlar nasılsınıız
Hosbuldum evvosum ya covid testleryle uğraşıyorum okadar sanslıyım ki test yapıldı ama numune alamamıslar pazartesı tekrar olacagım hayattakı sansım Beynim aktıA.selem mervişim hoşgeldin nerelerdesin
Bilmiyorum öyle bişey okudum ama ne desem yalan olurBaşla
Onu bırak, nego üstüne mi alınmış
Bana mı öyle geldi
Hosbuldum fülüzümHosgeldin canim
Cok şükür yasim bıkac gundur azcık kosturmalıyım ama ıyıyım sende iyi misinA.s canım, sen nasılsın
Off geçmiş olsun canım benim büyük şansızlık olmuş ya inşallah sonuç negatiftir ❤Hosbuldum evvosum ya covid testleryle uğraşıyorum okadar sanslıyım ki test yapıldı ama numune alamamıslar pazartesı tekrar olacagım hayattakı sansım Beynim aktı
Ah kuzu ahhh o covid testi senşn bu covid testi benim geziniyorum
Hamdolsun canım, iyiyimCok şükür yasim bıkac gundur azcık kosturmalıyım ama ıyıyım sende iyi misin
İnşallah evvosum yaa onu merak edıyorum bendeOff geçmiş olsun canım benim büyük şansızlık olmuş ya inşallah sonuç negatiftir ❤
Allah iyilik versin dahada yasimmHamdolsun canım, iyiyim
Cümlemize inşallah canım benimAllah iyilik versin dahada yasimm
Güzel sonuç çıkacak inşallah sıkma canınıİnşallah evvosum yaa onu merak edıyorum bende
Ah kuzum çok üzüldüm yaa ,resmen şanssızlık ınş negatif çıkar, pazartesiyi atlatırsın iyimisin merviskomAh kuzu ahhh o covid testi senşn bu covid testi benim geziniyorum
Cümlemize inşallah canım benim
Merviskomm ❤
Amin çiçeğim ben iyiyim yani hastalık belirtilerine ait bıseyım yok ama bazen belirti olmuyormus ya umarım oyle değilimdirAh kuzum çok üzüldüm yaa ,resmen şanssızlık ınş negatif çıkar, pazartesiyi atlatırsın iyimisin merviskom
SosyalimmMerviskomm ❤
İnşallah evvoşumGüzel sonuç çıkacak inşallah sıkma canını
Yok kuzum yok sen iyisin bişeyin yok ❤Amin çiçeğim ben iyiyim yani hastalık belirtilerine ait bıseyım yok ama bazen belirti olmuyormus ya umarım oyle değilimdir