Tamamdır canımİlk 2 haftaya gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canımİlk 2 haftaya gitmiş
Aha böyleYat boşver
Bölüm editörüsün, ön bilgiyi senden bekliyoruz elticimHiç bilgim yok canım o konuya bizde fransızızBenimde eşim işte:)Akşam başka bir ihtiyaçtan dolayı çıkacağım.Yetişebilirsem ona da bakarım.
İçeriği merak ediyoruz.Ondan sordum
Gidip alirsam bilgi vercem ne nasil diyeTamamdır canımİlk 2 haftaya gitmiş
Saati kır, zırlamasınAha böyle
Bende çok merak ediyorum abla bugün dışardaydım ama işten dolayı apar topar eve geldim kaldı pazara benimki biri gidip teyit etse bariHiç bilgim yok canım o konuya bizde fransızızBenimde eşim işte:)Akşam başka bir ihtiyaçtan dolayı çıkacağım.Yetişebilirsem ona da bakarım.
İçeriği merak ediyoruz.Ondan sordum
Kod gelmiş sanırım kodu söyleyip alıcazMuhtemelen telefona şifre falan yollayabilirler alışveriş esnasında
Ondan bugün almak istiyorum canımAma eşim 7 den sonra geliyor.Bölüm editörüsün, ön bilgiyi senden bekliyoruz elticim
Bana şifre gelseydi, üşengeçliğimi bir kenara bırakıp, yürürdüm Migros’a
Acaba kod harici şifre isterler mi diye düşündüm. Telefonla kişinin aldığını teyit etmek içinKod gelmiş sanırım kodu söyleyip alıcaz
O kadar vuruyom kırılmıyor antika heraldeSaati kır, zırlamasın
Aynen yönetim olarak merak ediyoruz.Yani hediye sahibi olarak değilBende çok merak ediyorum abla bugün dışardaydım ama işten dolayı apar topar eve geldim kaldı pazara benimki biri gidip teyit etse bari
Mesajı gösteririzAcaba kod harici şifre isterler mi diye düşündüm. Telefonla kişinin aldığını teyit etmek için
İşte onu merak ediyorum yoksa eşime veririm o alır daha iyiAcaba kod harici şifre isterler mi diye düşündüm. Telefonla kişinin aldığını teyit etmek için
Migrosjet 700m, 3M migros 1 km ötemde. Yakın yani bayaOndan bugün almak istiyorum canımAma eşim 7 den sonra geliyor.
Eşim bu sıra hep arabayla gidiyor. Yoksa bende çıkardım.Eve yakın yok4-8 kilo metre uzaklıkta var:)
Sizin belki 4.hafta ile beraber gelir
Bence gelen mesajdaki kod oluyoAcaba kod harici şifre isterler mi diye düşündüm. Telefonla kişinin aldığını teyit etmek için
Abla düşünsene kuyruk var elimizde pınar beyaz telefonu aç göster çık kuyruk şok iptalAynen yönetim olarak merak ediyoruz.Yani hediye sahibi olarak değil
Sanmıyorum.Bize tanımlanmışBelki numaramız bile yeterli olur.Ek bilgi olarak:)Acaba kod harici şifre isterler mi diye düşündüm. Telefonla kişinin aldığını teyit etmek için
Antika ise iyi para eder, sat kurtulO kadar vuruyom kırılmıyor antika heralde