- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Benim nalet bir uzanmis sanki cok is yapmis gibi yan gel osman bir dölüm bostanEmiray,Rafadan Tayfa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim nalet bir uzanmis sanki cok is yapmis gibi yan gel osman bir dölüm bostanEmiray,Rafadan Tayfa
Bizde beraber izliyoruz.Demet Evgar ne yapsa izlerimOnuda cok begenmistim ama tercihimi bundan yana yapmak zorunda kaldim esimde izledigi icin
Kucakta tepemde sporda yemekte duşta heryerdeBoş değilsin demek
Naletler sarmış 4 bir yanını hemsomBenim nalet bir uzanmis sanki cok is yapmis gibi yan gel osman bir dölüm bostan
Büyüyene kadar böyleKucakta tepemde sporda yemekte duşta heryerde
Nerelere gidem benNaletler sarmış 4 bir yanını hemsom
Sende katıl,katılmadan proluk bekliyorsunHiç birimi gol degillll
Ya bende o kadina bitiyorum bu nasil bi oyunculuktur herseyini izledim kendisinide cok begeniyorumBizde beraber izliyoruz.Demet Evgar ne yapsa izlerim
Allah sonumuzu hayir etsin azonce kardesimi aradim ne konustuk anlamadim onda 3tane bende 1taneBüyüyene kadar böyle
Bende öyle canım çok beğeniyorumYa bende o kadina bitiyorum bu nasil bi oyunculuktur herseyini izledim kendisinide cok begeniyorum
Bu lafı biryerden hatirliyorumSende katıl,katılmadan proluk bekliyorsun
3-4 sene idare edeceksinizAllah sonumuzu hayir etsin azonce kardesimi aradim ne konustuk anlamadim onda 3tane bende 1tane
Bak bende cok bekledim katildigim halde kendi isimi kendim gördum en sonunda paranin gittigi yer daha guzelSende katıl,katılmadan proluk bekliyorsun
DownTownNerelere gidem ben
Ama öyle katılmıyor 500 kişi içinde seçilmeyi bekliyorBu lafı biryerden hatirliyorum
Ama oy vererekte pro uyelik kazanma sansimin oldugunu söylüyor du gelen bildirim de küstüm bütun oylara artikSende katıl,katılmadan proluk bekliyorsun
Aklimda✌DownTown
Aynen canım bende kendim almıştımBak bende cok bekledim katildigim halde kendi isimi kendim gördum en sonunda paranin gittigi yer daha guzel
beklememem mi gerekiyorrAma öyle katılmıyor 500 kişi içinde seçilmeyi bekliyor