- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ne durun senYeni mi gönderdi peris bu ne hız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne durun senYeni mi gönderdi peris bu ne hız
He heytt kim demiş sana bırakır mıyım buralarıYooo gayette burdayım slm verip gidecektin heral
Amaç tanınmak değil,senin tarzına oy gelmiyor.Tarzını değiştirmekAbla tanıdıkları halde vermediler buseferde tanınmadığım için vermezlerse vay ben nerelere gidem
Deme öyle be miniğimUyuyamayacagim sağa donerken sol citlayacak sola dönerken sağ citlayacak gece kalkkip kalkıp saate bakacagim sabaha çok var
Yarışma bitti herkes açıldı, ben katilmiyim bari sinir olcam geneCanım 10 oldu bile
Ben duruyomNe durun sen
Kız bende de fikir yok sunum var ablamında dediği gibi ,yap sen spontane biseyler gelişir belkim.Kız ben fikir bile uretemiyom, ne ara düşünüp yaptın
Canım ilk gün gelmeye başlıyorYarışma bitti herkes açıldı, ben katilmiyim bari sinir olcam gene
Tarzımin içine ondan işte ablaAmaç tanınmak değil,senin tarzına oy gelmiyor.Tarzını değiştirmek
Bişey düşünüp sunmak lazımKız bende de fikir yok sunum var ablamında dediği gibi ,yap sen spontane biseyler gelişir belkim.
Birde çok oynama resimlerleTarzımin içine ondan işte abla
Öncelikle sana ilham gelip tabak hazırladığında kalpten uzak durTarzımin içine ondan işte abla
Himm piki az oyalan bakalımHe heytt kim demiş sana bırakır mıyım buraları
Coşangillerdem bunlarCanım ilk gün gelmeye başlıyor
İşte önceden bulmak yada aniden bulmak ve hemen yapmak lazımBişey düşünüp sunmak lazım
Tamam ustammBirde çok oynama resimlerle
Bu hafta ayırmayacağım gelen sıraya girerÖğrendik sonda başta önemli değilCoşangillerdem bunlar
Minnok valla busefer kalbin k si yok inanirmisinÖncelikle sana ilham gelip tabak hazırladığında kalpten uzak dur
Ben kaybettikçe heveste içime kaciyo ya nevoş hani fikirde icime kaçtıİşte önceden bulmak yada aniden bulmak ve hemen yapmak lazım
Aksine hırslanman lazımBen kaybettikçe heveste içime kaciyo ya nevoş hani fikirde icime kaçtı