- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
MantıklıHastalanınca kim bakıyor kv ye kim soyup, giydiriyor
Ama işini edepli yap kadının orasını burasını inceleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MantıklıHastalanınca kim bakıyor kv ye kim soyup, giydiriyor
Tuz yasak ya benimkine, bana tuzlu bir şeyler almadın mı dedi (çok tuzlu çekirdek)Benimki de güya diyette badem kavurdu yiyor
Vallahi diyorum daş gibi hatunsun anaaaMantıklı
Ama işini edepli yap kadının orasını burasını inceleme
Benim eşimde öyle ya hemen ne yiyeceğizDiyetteyiz diyorum.Canım çekti diyorTuz yasak ya benimkine, bana tuzlu bir şeyler almadın mı dedi (çok tuzlu çekirdek)
Almadım tabiki dedim, sana tuz yasak değil mi dedim.
Dizim var ama dedi, ne yiyeceğim ben şimdi dedi
Sonra da, bana fındık kavursanaaaa dedi
Demek ki korkmamak gerekmiş kazendenE be sosyalim kaç dakikadır konuşuyoruz
Çok şükür miniğim
Keleş ablam sağolsun kazen abiye yaz dedi belki değiştirir yazdım oda değiştirdi
OburlarBenim eşimde öyle ya hemen ne yiyeceğizDiyetteyiz diyorum.Canım çekti diyor
Ben bugün laf soktum, şaşkınlık ifadesi attıDemek ki korkmamak gerekmiş kazenden
Adam bu yemeyle 3 kilo verdi ben 100 grOburlar
Yok artık ne dedin kız yasiBen bugün laf soktum, şaşkınlık ifadesi attı
BulayımYok artık ne dedin kız yasi
Yok artık ne dedin kız yasi
Sagol yasicimmm allah razı olsun kendime geldim artık şükürGeçmişler olsun Parim Oriana
Cennaaam teşekkür ederimmmGecmis olsun Oriana
Rica ederim kuzumCennaaam teşekkür ederimmm
Sosyalim benim ya sagol balımmOriana merviskom çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inş tez zamanda hayırlı haberler alırsın ınş tatlı merviskom
Çok şükür evvam birşey yokmus sadece çizik atmıs tutunması için inşallah oda vesile olurOriana seni merak ettik mervişim inşallah başarılı geçmiştir ❤
Banada bugun geldi kargo henüz kullanmadım ama
Hadi inşallah bundan sonra hayırlı heberler bekliyoruz allahın izniyle çok geçmiş olsun tekrerdan ❤Çok şükür evvam birşey yokmus sadece çizik atmıs tutunması için inşallah oda vesile olur
Amin kuzum herkes nerde 4 telermi acabaaHadi inşallah bundan sonra hayırlı heberler bekliyoruz allahın izniyle çok geçmiş olsun tekrerdan ❤