Pandeminin geçmesi gerekmez sen geziyorsun zatenCidden pandemiden sonra buluşalım bi yerde :)
Manonun açılmasınıbekliyorum oraya gideriz,ben yakama karanfil takarım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pandeminin geçmesi gerekmez sen geziyorsun zatenCidden pandemiden sonra buluşalım bi yerde :)
![]()
İnşallah canım benim, inşallahBu sene diyelim o zaman arkadaşım![]()
Ben herkesi gördümBana göstermedi kendini![]()
Bende pembe gıyerım, bak şimdi yaaaa manon dedin beni benden aldınnnCidden pandemiden sonra buluşalım bi yerde :)
![]()
Ben geziyorum da cafeler kapalı,arabayla tur mu attırayım kızaPandeminin geçmesi gerekmez sen geziyorsun zaten![]()
Oda olurBen geziyorum da cafeler kapalı,arabayla tur mu attırayım kıza![]()
![]()
Eee gostersıgım zaman keske burda olsaydınn amaa ertesı gun ben kımseyı merak etmıyorum dıyeBana göstermedi kendini![]()
Romeo favorimBende pembe gıyerım, bak şimdi yaaaa manon dedin beni benden aldınnnromeo ve juliet yeriz ama o zaman
![]()
Sende benim hemso yaa yamulmustum kanepede sımdı kahve içiyorum keyiftenUykumu açtın sevinçten hemşo![]()
Gösterme, istemiyorumEee gostersıgım zaman keske burda olsaydınn amaa ertesı gun ben kımseyı merak etmıyorum dıyeboyle boyle gezdın amaa
![]()
Ben biraz yaşlıyım ama hayallerin yıkılmasın :)Eee gostersıgım zaman keske burda olsaydınn amaa ertesı gun ben kımseyı merak etmıyorum dıyeboyle boyle gezdın amaa
![]()
Neren yaşlıBen biraz yaşlıyım ama hayallerin yıkılmasın :)
Sen kaçsın?
Yaaa ne kadar ortak yonumuz cıktı bende romeocuyummRomeo favorimbi yarışmaya julietle katılmıştım :)
Önce seninle buluşalım cano,ilaç gibisinNeren yaşlı![]()
Altı üstü 42’den gidiyorsunBen biraz yaşlıyım ama hayallerin yıkılmasın :)
Sen kaçsın?
Ben 30 oldum daha yeni uyarmıBen biraz yaşlıyım ama hayallerin yıkılmasın :)
Sen kaçsın?
42 yaslımıı yoooAltı üstü 42’den gidiyorsun![]()
Valla ben hemen buluşurum daYaaa ne kadar ortak yonumuz cıktı bende romeocuyummEe pandemiyi beklemeyelım madem sende tamamsan
izdivaç programı gibi olmadık mıı
![]()
Çok uyar,aşırı uyarBen 30 oldum daha yeni uyarmı![]()