- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Pandeminin geçmesi gerekmez sen geziyorsun zatenCidden pandemiden sonra buluşalım bi yerde :)
Manonun açılmasını bekliyorum oraya gideriz,ben yakama karanfil takarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pandeminin geçmesi gerekmez sen geziyorsun zatenCidden pandemiden sonra buluşalım bi yerde :)
İnşallah canım benim, inşallahBu sene diyelim o zaman arkadaşım
Ben herkesi gördümBana göstermedi kendini
Bende pembe gıyerım, bak şimdi yaaaa manon dedin beni benden aldınnn romeo ve juliet yeriz ama o zamanCidden pandemiden sonra buluşalım bi yerde :)
Ben geziyorum da cafeler kapalı,arabayla tur mu attırayım kızaPandeminin geçmesi gerekmez sen geziyorsun zaten
Oda olurBen geziyorum da cafeler kapalı,arabayla tur mu attırayım kıza
Eee gostersıgım zaman keske burda olsaydınn amaa ertesı gun ben kımseyı merak etmıyorum dıye boyle boyle gezdın amaaBana göstermedi kendini
Romeo favorim bi yarışmaya julietle katılmıştım :)Bende pembe gıyerım, bak şimdi yaaaa manon dedin beni benden aldınnn romeo ve juliet yeriz ama o zaman
Sende benim hemso yaa yamulmustum kanepede sımdı kahve içiyorum keyiftenUykumu açtın sevinçten hemşo
Gösterme, istemiyorumEee gostersıgım zaman keske burda olsaydınn amaa ertesı gun ben kımseyı merak etmıyorum dıye boyle boyle gezdın amaa
Ben biraz yaşlıyım ama hayallerin yıkılmasın :)Eee gostersıgım zaman keske burda olsaydınn amaa ertesı gun ben kımseyı merak etmıyorum dıye boyle boyle gezdın amaa
Neren yaşlıBen biraz yaşlıyım ama hayallerin yıkılmasın :)
Sen kaçsın?
Yaaa ne kadar ortak yonumuz cıktı bende romeocuyumm Ee pandemiyi beklemeyelım madem sende tamamsan izdivaç programı gibi olmadık mııRomeo favorim bi yarışmaya julietle katılmıştım :)
Önce seninle buluşalım cano,ilaç gibisinNeren yaşlı
Altı üstü 42’den gidiyorsunBen biraz yaşlıyım ama hayallerin yıkılmasın :)
Sen kaçsın?
Ben 30 oldum daha yeni uyarmıBen biraz yaşlıyım ama hayallerin yıkılmasın :)
Sen kaçsın?
42 yaslımıı yoooAltı üstü 42’den gidiyorsun
Valla ben hemen buluşurum da Nevreste geziyom deyince çok kızıyoYaaa ne kadar ortak yonumuz cıktı bende romeocuyumm Ee pandemiyi beklemeyelım madem sende tamamsan izdivaç programı gibi olmadık mıı
Çok uyar,aşırı uyarBen 30 oldum daha yeni uyarmı