- 24 Mart 2020
- 9.992
- 35.880
- 498
- 32
Yani görsel harika, daha zahmetli fotolar da var ama bunun görsel etkiliyor direkO alır götürür oyları![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani görsel harika, daha zahmetli fotolar da var ama bunun görsel etkiliyor direkO alır götürür oyları![]()
Evet netim azcık, bakıp cikiyom dayanıp yazmayayım diye hemsoNetim yok dedin![]()
Hoş geldin Sosyal'imBir kişide beni etiketlememiştü sizi ne etmeye
![]()
Biyrin ne izi hayırdır gülüm
Tamam hemsoEvet netim azcık, bakıp cikiyom dayanıp yazmayayım diye hemso![]()
Yarışma fotolarına baktın mı çiçeyimmBiyrin ne izi hayırdır gülüm![]()
Tamamen görsel etkili canım. Zahmete bakılmıyorYani görsel harika, daha zahmetli fotolar da var ama bunun görsel etkiliyor direk![]()
Görsel etkiliyor aynen :)Yani görsel harika, daha zahmetli fotolar da var ama bunun görsel etkiliyor direk![]()
Yine başladık toplu duaya çıkıcaz senin bu negatifliğin yüzündenBenim yine hiç şansım yok. gidiyorum ben, moralim bozuldu![]()
Yine de belli olmuyor kk nın sağı solu yarına neler olur bakalımTamamen görsel etkili canım. Zahmete bakılmıyor
Alacak sunumlar şimdiden belli, hayırlı olsun![]()
Aynen ben şaşırıyorum:)Yine de belli olmuyor kk nın sağı solu yarına neler olur bakalım![]()
Yeni baktım nasıl fotolar öyle maşallah.Yarışma fotolarına baktın mı çiçeyimm![]()
Ama hiç ama hiç yok gerçektenYine başladık toplu duaya çıkıcaz senin bu negatifliğin yüzünden![]()