Ben çok memnunum. Geçen ay 100 bu ay 200 tl fatura geldi gayet de iyi ısınıyoruz
Yaratir.. cunku hic kimse yakmiyor. Yakilirsa azicik isin(ama)maya cok fazla para gidiyor.. babamlarin evi oyle. Yalitimi da cok iyiydi insaatken gormustuk . Ama kuzey cephe ve evin ici disardan soguk buz gibi cephe de onemli tabi..Merkezi sistem Pay olcerden surekli millet sikayetciydi. Cok ödüyoruz veya isinamiyoruz. Surekli oduyoruz. Uzak durun, kullanmayin, söktük zor kurtulduk filan diyorlar. Tamamen kaziklanma araciymis.
Yeni yapilmis bir yapinin isi yalitimi da varsa bu pay ölçer yinede sıkıntı yaratir mi?
Nolur iyi birseyler soyleyin
Yaratir.. cunku hic kimse yakmiyor. Yakilirsa azicik isin(ama)maya cok fazla para gidiyor.. babamlarin evi oyle. Yalitimi da cok iyiydi insaatken gormustuk . Ama kuzey cephe ve evin ici disardan soguk buz gibi cephe de onemli tabi..
Bizim de öyle ama cihazlar arıza veriyormuş arıza nereden tespit olmadığı için faturada hep açık çıkıyormuş
Bizimkiler beceremiyor. Bence kombiden ekonomik. Tabi düzgün yönetilirse
BEn çok memnunum , hamam gibi ev , ve en fazla 85 lira ödedim ama 1 artı 1 Benim evim
Bundan önceki evimiz 3+1, kuzey cephe ve ısı yalıtımsızdı, kombi için aylık 200 lira falan veriyorduk.Suan kombiliyim. En yuksek faturam 230 geldi. 180 civarlari geliyor kışın, istanbuldayim. Cok fazla birsey tutmuyor yani. Olurda o eve geçerim bu pay olcer bilmem ne yuzunden faturam firlar birde isinamazsam buyuuuk sıkıntı olcak. Dusundugum ev nef in rezidanslarindan yine Istanbul. Nef in o evlerinden bikac sikayet okudum bazisi guvenilir diyor bazisi dandik.
Bundan önceki evimiz 3+1, kuzey cephe ve ısı yalıtımsızdı, kombi için aylık 200 lira falan veriyorduk.
Bu ev yeni, Güney cephe, 4+1, yalıtımlı, 300ü geçti bu kış hep. Kombili ev kadar da sıcak olmadı. Ki bu kış hava soğuk da olmadı pek.
Bence sorun ısı pay ölçer değil merkezi sistem olması. Kombili evde kombiyi istediğimiz gibi yakıyorduk.
Evin metrekaresi, yalıtımı ve cephesi çok önemli. Bahsettiğiniz ev reklamlarından dolayı bilindik ve kaliteli gibi geliyor, sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi içine girince belli olur ancak.Bazilarida 100 lira 85 lira 200lira odedim diyor. :/ bunu icine girmeden bilemicem galiba
Evin metrekaresi, yalıtımı ve cephesi çok önemli. Bahsettiğiniz ev reklamlarından dolayı bilindik ve kaliteli gibi geliyor, sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi içine girince belli olur ancak.
Merkezi sistem Pay olcerden surekli millet sikayetciydi. Cok ödüyoruz veya isinamiyoruz. Surekli oduyoruz. Uzak durun, kullanmayin, söktük zor kurtulduk filan diyorlar. Tamamen kaziklanma araciymis.
Yeni yapilmis bir yapinin isi yalitimi da varsa bu pay ölçer yinede sıkıntı yaratir mi?
Nolur iyi birseyler soyleyin
Nef fln diye çok güvenmeyin, çoğu yapılar özellikle İstanbul'da çok dandik ben güvenmiyorum..
Bizim pay olcerliydi .. kontur alıp yüklüyorduk.
Ama boş daireler veya akşamdan akşama yakanlar dan ötüru sistem değişti.
Şuan fatiraliya geçtik .
Daha fatura gelmedi.
İlk pay ölçer olduğunda 400 TL sıcak su ve ısınma (Ocak igdasa ama ) bu 400 TL site yönetimi ne verildi.
5 ay yetti bize.
Pay olcer iyi bence.
merkezi sistem çok hesaplı bence hemde güzel ısınıyor bütün apartman sıcak oluyor pay ölçer merkezi sistemin daha verimli çalışması için gayette güzel bir icat bence..
Neden bunu bu kadar problem yaptınız anlamadım uzun süre evden ayrıldıgınız zamanlarmı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?