Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adınıza çok sevindim umarım bende yaşamamKac mg kullandığımı hatırlamıyorum ama ben bırakınca hiç sıkıntı yaşamadım, üstünden 12 sene geçti, problemim de tekrarlamadi, şükür.
İnşallah sen de kolayca atlatırsın, her neyse sebebi
Merhaba sizin şikayetleriniz neydi ve ilk kaç mg başladınız ne kadar sonra etki ettiKac mg kullandığımı hatırlamıyorum ama ben bırakınca hiç sıkıntı yaşamadım, üstünden 12 sene geçti, problemim de tekrarlamadi, şükür.
İnşallah sen de kolayca atlatırsın, her neyse sebebi
Şuan 15 mg düştümBirakma sureci zor olabilir duygusal olarak kotu hissedebilirsin ama gecer :) ilac degisikligimi tamamen mi birakiyorsun
Tamamen bırakıyorum şuan 15 mg içiyorumBirakma sureci zor olabilir duygusal olarak kotu hissedebilirsin ama gecer :) ilac degisikligimi tamamen mi birakiyorsun
Iyi bakalim hayirli olsunTamamen bırakıyorum şuan 15 mg içiyorum
Zaten dusuk doz kullaniyormussun canim ben 40 mg kullaniyordumIyi bakalim hayirli olsun
Şuan 15 mg sonra 10 mg herhangi bi sıkıntı yaşamadım şuana kadarMerhaba,
Öncelikle ilacınızı doktorunuzla konuşmadan bırakmamanızı öneririm. Doktorunuzla konuştuğunuzda size gerekli bilgiyi verir. Ama, antidepresanlar direkt bırakılırsa yoksunluk yaşarsınız. Bu nedenle, dozu azaltarak bırakmak gerekir. Tamamen bıraktığınızda, çok hafif etkileri olabilir. Ama korktuğunuz gibi bir süreçten geçmezsiniz.
2 aydır 15 mg içiyorum dün ve bugün çok kötü oldum nefes açlığı ensemde ve göğüsümde yanma be sıkıntı tekrar 20 mg kullanıcam malesefMerhaba,
Öncelikle ilacınızı doktorunuzla konuşmadan bırakmamanızı öneririm. Doktorunuzla konuştuğunuzda size gerekli bilgiyi verir. Ama, antidepresanlar direkt bırakılırsa yoksunluk yaşarsınız. Bu nedenle, dozu azaltarak bırakmak gerekir. Tamamen bıraktığınızda, çok hafif etkileri olabilir. Ama korktuğunuz gibi bir süreçten geçmezsiniz.
Dün ve bugün de 15 mg ile mi devam ettiniz, dozu düşürdünüz mü? (Ya da tamamen mi bıraktınız? ) Eğer 15 mg ile devam ettiyseniz, ya da 10 mg'a düştüyseniz, bu kadar etkilenmiş olmanız çok anlamlı değil. Psikolojik olma ihtimali daha yüksek gibi.2 aydır 15 mg içiyorum dün ve bugün çok kötü oldum nefes açlığı ensemde ve göğüsümde yanma be sıkıntı tekrar 20 mg kullanıcam malesef
Tamamen bırakmadım 15 mg devam ediyorum 2,5 yıldır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdi mg düşürdüğüm için acaba mı diyorumDün ve bugün de 15 mg ile mi devam ettiniz, dozu düşürdünüz mü? (Ya da tamamen mi bıraktınız? ) Eğer 15 mg ile devam ettiyseniz, ya da 10 mg'a düştüyseniz, bu kadar etkilenmiş olmanız çok anlamlı değil. Psikolojik olma ihtimali daha yüksek gibi.
2 aydır 15 mg kullanıyorumDün ve bugün de 15 mg ile mi devam ettiniz, dozu düşürdünüz mü? (Ya da tamamen mi bıraktınız? ) Eğer 15 mg ile devam ettiyseniz, ya da 10 mg'a düştüyseniz, bu kadar etkilenmiş olmanız çok anlamlı değil. Psikolojik olma ihtimali daha yüksek gibi.
Sizce ne yapayım15 mg ile devam ederken bu sıkıntıları yaşıyorsanız, tedaviniz tamamlanmadan bırakmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ya da farkında değilsiniz, ama bırakıyor olmak sizi kaygılandırdı. Doktorunuzla iletişime geçmenizi öneririm. Belki gerçekten bırakmaya hazırsınız ama bir uzmandan duymaya ihtiyacınız var, belki de ilaç - doz ayarlaması yapılması gerekiyor.