🐾 Köleler Kulübü 🐾

Ya ölüyorum bu kara kuzularaaaa biz portakal götlüyü parktan almaya gittiğimizde aslında adını Müjgan koyduğumuz simsiyah bir kediyi alacaktık ama bulamamıştık hep içimde kalmıştır
Ben de sokakta bir süredir bu kedileri besliyorum, hep ziyaret ediyorum gerçi tekir kaldı sadece. Random yürürken dinleneyim dedim, bana büyük siyah kedi cilve yapmaya başladı. Ses tonundaki cilvesinden dişi olduğunu anladım, sonra bu bebeklerini benimle tanıştırdı. Öyle öyle bana alıştılar. Annesi ve üç yavrusu benim sokak buddyim oldu, sokağın başında beni gördükleri an yola fırlarlardı. Bir tanesi çok cana yakın idi, onu hemen aldım arkadaşıma sahiplendirdim. Anne kızı da başka birine verdim. Böyle gördükçe besiye çekip yuva buluyorum. Siyah kedilerin auraları çok başka oluyor.

İki engelli kediye geçici yuva oldum, bizim tombalak Şilo agresif tepkiler verdi. Ama yine deneyeceğim. Bir parkta calico gözüme kestirdim. Yaş mamayla kandırıp kucaklayıp kaçırırsam haber veririm

Ya ölüyorum anlasana
Siyah kedi zaafım var benim, fenerbahçe parkından aldık çarliston'u (çarliston namı diğer şüşko portakal) ama aslında o kapkara kedi güzeli müjgan'ı almaya gitmiştik ne olduysa hayvan yok oldu bulamadık..
Hele şunların tiplerine bakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…