Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Biseyler planliyorsun hepte biseyler cikio dmi?? Allah hayra yorsun. Ben artik akisina biraktim. Evet olmak istiyorum ve olacagimda insallah!!! Suan tek bildigim ve soyledigim bu :)
Evet canımm hep planlarım suya düşüyor, her işimde olduğu gibi. Tabiki herseyin hayırlısı bende aynı sen gibi kesinlikle olmalıyım ama zamanını Rabbim belirlesin hayrınıda inşallah. Ama eğer bigün ameliyat olursam kesinlikle sizinle paylaşıcam bide bunu biliyorum.

Haziranda 2 yaşını dolduruyor canım. Ama anlamaz dün kapıyı kafama carptı. bugün kaşım şiş :)) Bugün iki defa daha düşünmem gerektiğini gösterdi bana. Tabi psikolojimde bozuluyor şeklinden dolayı. Neyse sütten ayırayımda bakıcaz duruma kuzucum :)
Oo daha çok küçüjmüş cook dikkatli olman lazim canım inşallah hayirlisiyla çıkarsın bu işin içinden

Defnem ne durumdasin nasi gidiyor hersey yolundami resim bekliyorum kuzum.

Evet yolunda canım bugün kontrole gittim masaj verdi burnmun uç tarafları çok şiş inmesi için verdi masajı da zaten , biraz daha insin resim koyacağım canımm aklımdasiniz :)
sevindim tatlim sorun olmasinda bekleriz biz seni. :)

Deeffneee gunler ne cabuk gecio yaaa?? Resmen sen ameliyat olali 1 ayi gecti. Daha dun gbi hatirliyorum buralarda yana yakila adem bey hakkinda bilgi toplamaya calistigin günleri :) ama cok sukur degdi herseyeeee :KK73:

Deeffneee gunler ne cabuk gecio yaaa?? Resmen sen ameliyat olali 1 ayi gecti. Daha dun gbi hatirliyorum buralarda yana yakila adem bey hakkinda bilgi toplamaya calistigin günleri :) ama cok sukur degdi herseyeeee :KK73:
Kesinlikle haklisin zamanin nasıl geçtiğini anlamadım , simdi hicbirseyim kalmadı şişlikler dışında , adem beyin verdiği masajlarla onlarda düzenliyor gibi .Ben memnunum yeni burnuşumdan eski resimlerime bakıyorum da bildiğin agzima düşüyormuş burnum iyiki olmusum allah isteyen herkese en başta da sizlere nasip etsin :)

Kesinlikle haklisin zamanin nasıl geçtiğini anlamadım , simdi hicbirseyim kalmadı şişlikler dışında , adem beyin verdiği masajlarla onlarda düzenliyor gibi .Ben memnunum yeni burnuşumdan eski resimlerime bakıyorum da bildiğin agzima düşüyormuş burnum iyiki olmusum allah isteyen herkese en başta da sizlere nasip etsin :)
amin canimm insallah Rabbim bizlerede nasip etsin.

Defnecim tesekkur edriz yaaaa bizi hic unutmadiinnn!!!

Şimdi gördüm canımm harika valla maşallah barekallah süper olmuş. Bayıldımm... :21:çok yakışmış ve cok doğal Rabbim bizlerede nasip etsinn inşallah.:KK51:

Teşekkür ederimm :)

kızlar naptınız plastik cerrah araştırmalarını?? ben en son ankara ve izmirde bakıcam dedim ama bütcem 5-6 milyar cvermeye yetecek gibi durmuyor..

defnenin dudak ve burnnu görüncede adem beye pek bi kanım kaynadı açıkcası fiyatıda uygun

defne nasıl burnun sorun çıkardımı

kızlar naptınız plastik cerrah araştırmalarını?? ben en son ankara ve izmirde bakıcam dedim ama bütcem 5-6 milyar cvermeye yetecek gibi durmuyor..

defnenin dudak ve burnnu görüncede adem beye pek bi kanım kaynadı açıkcası fiyatıda uygun

defne nasıl burnun sorun çıkardımı
canım ben de Adem beyde karar kıldım nasipse temmuzda görüşücem kendisiyle. cok arastırdım hem fiyatı uygun hemde basarılı bi doktor fırsat benim için nasipse bu yaz olucam ameliyatımı.

X