Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Allahim insallah hic sorun olmadan 1 seneyi gecirirsin. Allah senden razi olsun kibelehatununda dedigi gibi yardimlarin ve samiyetin icin minnettarim. Bende hersabah yada bebegimi uyutunca her gece ilk acaba yazdimi defne diye hemen acip bakiorum. Hic cevapsiz birakmadin. Sende bu hayatta her istegininin cevabini mutlu al insallah.
Kuzumm napiyorum sanki oturduğum yerden yardımcı olmaya çalışıyorum sadece valla sizleride mutlu görmek istiyorum allah herkese güzel burnuşlar nasip etsin inşallah ,icinizi ferah tutun siz öpüyorumm hepinizi cook :*

Kuzumm napiyorum sanki oturduğum yerden yardımcı olmaya çalışıyorum sadece valla sizleride mutlu görmek istiyorum allah herkese güzel burnuşlar nasip etsin inşallah ,icinizi ferah tutun siz öpüyorumm hepinizi cook :*
Emin ol cok sey yapiosun bize. Amin canimm benim Allah guzel burunlar nasip etsinde mutlu mutlu bu forumda herkese bizde yardimci olalim valla. il disindayim sen olmasan bu kadar bilgi sahibi olamazdım buda bi haktır benim gözümde. bizde bu başlık altında resimlerimizi paylaşalım insallah

Emin ol cok sey yapiosun bize. Amin canimm benim Allah guzel burunlar nasip etsinde mutlu mutlu bu forumda herkese bizde yardimci olalim valla. il disindayim sen olmasan bu kadar bilgi sahibi olamazdım buda bi haktır benim gözümde. bizde bu başlık altında resimlerimizi paylaşalım insallah
İnşallahhh canım benim zaman çabucak geçer gider sıra sizlere de gelir :)

Aynen tatlimm saolsunn defne. Sen ne zaman dusunuyorsun ameliyati.
Canim ben konyada yasiyorum ama denizliliyim. Beden egitimi Ogretmeniyim okullar acikken bu ameliyati olmak tedirgin ediyo beni. Bahcede heran kafama bi top yiyebiliyorum:) Allah korusun ameliyattan bikac hafta sora bole durum olur basima burnuma darbe alirim diye korkuyorum. İlk firsatta rapor alip bi sali gunu adem beyle görüşüp okullar kapanir kapanmaz ameliyatimi olayim diye planliyorum. Okullar acilana kadar baya toparlamis olurum diyorum. Sen nezman planliyorsun???

Son düzenleme:
Canim ben konyada yasiyorum ama denizliliyim. Beden egitimi Ogretmeniyim okullar acikken bu ameliyati olmak tedirgin ediyo beni. Bahcede heran kafama bi top yiyebiliyorum:) Allah korusun ameliyattan bikac hafta sora bole durum olur basima burnuma darbe alirim diye korkuyorum. İlk firsatta rapor alip bi sali gunu adem beyle görüşüp okullar kapanir kapanmaz ameliyatimi olayim diye planliyorum. Okullar acilana kadar baya toparlamis olurum diyorum. Sen nezman planliyorsun???
Tatlim bende denizliliyim istanbulda yasiyorum. bebegim var bakacak kimsem olmayacak ameliyat olursam bende yaza planliyorum. Annem izne ayrilacak yada isten ayrilacak o zamana denk getiricem bende haziran sonu yada agustos sonu anneme bagli yani.

Ve dedigin gibi asla darbe almamalisin. beden egitimi diyorsun top grlme olasiligi haliyle yuksek. Allah yardimcimiz olsun canim benim.

Amin canim Allahim hayirli olani nasip etsin. Yazin da aslinda sicak oldugu icin iyilesme sureci uzuyormus tabi yazin da yapilabiliomus bu ameliyat ama iste yapacak bisey yok baska zaman yok çünkü...

Amin canim Allahim hayirli olani nasip etsin. Yazin da aslinda sicak oldugu icin iyilesme sureci uzuyormus tabi yazin da yapilabiliomus bu ameliyat ama iste yapacak bisey yok baska zaman yok çünkü...
Hayırlısı olsun tabiki canım mecbur yaza kalcaz. sonuçtan memnun kalalımda eninde sonunda iyileşicez. :)

Aaa defne bandajlar alindimi ters giden bi durum yoktur insallah:KK17:

İnsallah bi aksilik yoktur:110:
Merak ettim simdi bak ya defneee nerdesin kuzum sorun yok diymi ?? Cevap verebilecek zaman bulamadi belki tatlim. insallah ters giden bisi yoktur birtek burnuyla deil hayatiyla da ilgili bi sorun yoktur insallah. :KK17:

Merak ettim simdi bak ya defneee nerdesin kuzum sorun yok diymi ?? Cevap verebilecek zaman bulamadi belki tatlim. insallah ters giden bisi yoktur birtek burnuyla deil hayatiyla da ilgili bi sorun yoktur insallah. :KK17:
canlarımm bandajlsrim salı günü cıktı simdilik bir sorun yok fakat Burnum şiş halen uyuz oldum o duruma :) sisler biraz daha insin bi resim daha atacağım :)

Hadi bakalim srn atlattin Allahin izniyle sira bizdeeeee:) kisss sen ogrenci deilmiydin?? Nerde calision?? Hem calisip hem okuon muuu???:)

X