Evet fiyatin ücretsiz olması yönüyle filan çok iyi oldu açıkçası ogrenciyim çünkü ben , ama sonuc un güzel olması onemli yatıp kalkıp dua ediyorum :)oh valla iykide yaptırmışsın ucuza da denk gelmiş hem. çok da iyi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet fiyatin ücretsiz olması yönüyle filan çok iyi oldu açıkçası ogrenciyim çünkü ben , ama sonuc un güzel olması onemli yatıp kalkıp dua ediyorum :)oh valla iykide yaptırmışsın ucuza da denk gelmiş hem. çok da iyi olmuş
Çok haklisin canım sabırla oturup bekliyorum artık :) alçı tampon çıkınca yandan burnumun resmini koyucam bi hadi bakalım :)Nefes alamamak kadar kotu bisi yok. Seni anliyorum alerjim var Bazen nefes almakta zorlaniyorum. Zorlugun 8-9 gun, insallah butun nefes problemin cozulmus olurda rahat edersin . sonra merak asamasi artik nasil bi burnum olcak die bekleme asamasi:)) tabi bizde merakla bekliyoruz.
Yarın doktora gidicem kontrol var bi sorayim bakalim :) tabi üst dudak hic olmadığı için yıllarca şu an bu hali insin hic istemiyorum :))İnerse yine yaptirirsin uzulmeee tek derdin bu olsun
Yarın doktora gidicem kontrol var bi sorayim bakalim :) tabi üst dudak hic olmadığı için yıllarca şu an bu hali insin hic istemiyorum :))[/QUOTE
Defnecim gecmiş olsun inşallah istediğinden daha guzel olur
Resimlerini bekliyoruz
Not:Tevfik sözenle ilgili yazışmıştık Ordan biliyorum seni
Tesekkur ederim inşallah canım ya hatirladim Tevfik sozenide cook düşünmüştüm evet ama şehir sıkıntsı yüzünden kısmet olmadı, eski halim albümümde var canım yeni halimi de tamponlar alınınca koyucam :)
Bu arada sen naptin ameliyat oldun mu ?
Kızlar üst dudağımı çok beğendim bugün , altla eşit olmuş neredeyse keşke hiç inmese gerçekten çok hoş olmuş (
Daha iyiyim şişlerim baya indi, ben de çok istiyorum ah o güzel fotolari özellikle yandan :) resimlerimi koyucam ama sadece burnumu koyucam umarım ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara fikir sağlar :)
Açıkçası benim aklımda hic dudak dolgusu yoktu adem bey yapsak iyi olur üst dudağın çok ince dedi yaparsak dudak burun arası mesafen daha iyi durur dedi bende kabul ettim. Adem beyin onerisiydi yağ enjeksiyonu , herhangi alerjik bi durum yaratmaz dedi kendi yağın olduğu için . Yarısı ilk bir kaç yılda erir yarısı kalıcıdır dedi . erirken herhangi bir asimetrilik olur mu dedim hayır dedi kabul ettim bende , boyle gelişti yani :)
Rica ederim ne demek :) evet adem bey ihtiyacınız olan şeyleri açık açık söylüyor ama kararı size bırakıyor zorlamiyor kesinlikle ,dudak konusunda ne kadar hakli olduğunu anladım şu an hic inmesin istiyorum hatta ben :) burnumuda begenirim inşallah inanın kaç kere doktorun kapısının önünde bekledim yaklaşık 10 hastasına rastladım ve hepsi yüzde yüz memnun asla vazgeçme demişlerdi bana onlardan cesaret aldım ben , ne biliyim arkadaşlarımın ona olmuş olmaları ,hastanedeki güvenlik görevlisinin hemşirenin adem beye olmuş olmaları dedim ki bu kadar kişiyi tanımam tesadüf olamaz yattım bıçak altına .Size tavsiyem doktoru çok çok iyi araştırın ve de KBB ciler bu dolgudan pek anlamaz benim fikrimce eğer kafanizda dolgu işlemi de varsa plastik cerrahlarla görüşün inşallah herşey Gönlünüzce olur , adim adim paylaşacağım gelişmeleri sizlerle:)Ya ya Defne hanım ben size nasıl teşekkür etsem ne yapsam bilemiyorum.. Ben de aynada bakıyorum, burnuma, dudağıma.. Yahu bu burun azcık yukarı kalksa dudağım çok saçma durur, nasıl olacak acaba diye düşünürken bunları okudum. Ya bu kadar ince eleyip sık dokuyan bi doktarla bu ameliyatı yapmış olmanız mükemmel :) ben İstanbulda yaşıyorum ama sanırım oraya geleceğim. Çünkü bu ameliyatı bir kere olalım tam olsun değil mi? Burada iyi kbbciler olabilir. Ama oluyorsak yüzümüzün simetrisi de hesaba katılarak ameliyat olunmalı :) çok çok çoook teşekkür ederim. Ve doktorunuz gerçekten işinin ehliymiş. Şimdi burda derdimizi bile anlatamıyoruz doktorlara. Dinlemiyorlar. Bu doktorsa sizi düşünüp bunu bile yapmış helal olsun vallahi :)
İnşallah tatlım benim :)umarim fazla inmez canim. Cektigin zorluga deger insallah.
Masallah ya sis haliyle bile mukemmel gorunuyor. bayildim. Dudaklarda super. Evet bencede hic inmesin dudagin. Cok dikkatli ol darbe almasin burun. Cok yakismis ayyyy Senin adina sevindim tatlim. Darisi basimaaa :))))Kızlar 6. Gün
Istanbulda doktor basina dusen hasta sayisimi yoksa herturlu insan var ayri ayri ugrastiklari icinmi bilmiyorum biraz ilgisizler. Hakkini yememek lazim cok ilgili olanlarida var. Ama 5000 tl ye aciyorlar kapilarini. Denizli de hem iyi bir doktor hemde makul fiyat. Bencede bi firsattir bu. Defnenin sonucunu gormek istiyordum bende 6. Gunde bile etkileyici sonuc. sira bizde :))Ya ya Defne hanım ben size nasıl teşekkür etsem ne yapsam bilemiyorum.. Ben de aynada bakıyorum, burnuma, dudağıma.. Yahu bu burun azcık yukarı kalksa dudağım çok saçma durur, nasıl olacak acaba diye düşünürken bunları okudum. Ya bu kadar ince eleyip sık dokuyan bi doktarla bu ameliyatı yapmış olmanız mükemmel :) ben İstanbulda yaşıyorum ama sanırım oraya geleceğim. Çünkü bu ameliyatı bir kere olalım tam olsun değil mi? Burada iyi kbbciler olabilir. Ama oluyorsak yüzümüzün simetrisi de hesaba katılarak ameliyat olunmalı :) çok çok çoook teşekkür ederim. Ve doktorunuz gerçekten işinin ehliymiş. Şimdi burda derdimizi bile anlatamıyoruz doktorlara. Dinlemiyorlar. Bu doktorsa sizi düşünüp bunu bile yapmış helal olsun vallahi :)
Bende beğendim minicik olmuş :) eski halini gördün mu albümlerden baya uzundu .Önden şişim vardı ama 6. Gün daha çok normal yani hadi bakalım sıra sizde :)))Masallah ya sis haliyle bile mukemmel gorunuyor. bayildim. Dudaklarda super. Evet bencede hic inmesin dudagin. Cok dikkatli ol darbe almasin burun. Cok yakismis ayyyy Senin adina sevindim tatlim. Darisi basimaaa :))))
Bende beğendim minicik olmuş :) eski halini gördün mu albümlerden baya uzundu .Önden şişim vardı ama 6. Gün daha çok normal yani hadi bakalım sıra sizde :)))
Benim tamponlar haftaya salı alınacak canım zor bi ameliyat gecirmişim çünkü . Şunu soyliyim acı eşiğim çok düşüktür ben bile kaldirdiysam eminim sende kaldirirsin .Bugün dikislerimi aldı alçımı değiştirdi , acıdı açıkçası hatta şimdiye kadar en acıyan kısmı buydu .Ameliyattan hiç korkma uyuyup uyaniyorsun herşey bitmiş oluyor sonrasında yatıp dinlenmen gerekiyor o kadar:)evet canım eski fotografına bakmıştım. kesinlikle süper bişi olmuş. cok doğal durmuş bakalım gün gectikce iyice netleşir. ama için rahat olsun yani. sıra bende ama bi kac ay beklemek zorundayım bebeğim var burda bakacak kimsem yok denizlide anneme gelicem ama oda çalışıyor, izne ayrılmasını bekliycem. birde ameliyat fobim var aslında kendimi hazırlamalıyım yavas yavas bu arada tamponlar alınırken acını merak ettim ayılıp bayılanlar duydum cok zormu
Benim tamponlar haftaya salı alınacak canım zor bi ameliyat gecirmişim çünkü . Şunu soyliyim acı eşiğim çok düşüktür ben bile kaldirdiysam eminim sende kaldirirsin .Bugün dikislerimi aldı alçımı değiştirdi , acıdı açıkçası hatta şimdiye kadar en acıyan kısmı buydu .Ameliyattan hiç korkma uyuyup uyaniyorsun herşey bitmiş oluyor sonrasında yatıp dinlenmen gerekiyor o kadar:)
Karar vermek en zor kısmı , sen burnunla mutlu değilsen kararından dönme derim şahsen benim psikolojimi bozmuştu .Eşine konuyu AC, sitedeki burunları göster benimkinide ,yazdiklarimizi okut bence o da güven duyar para da makul bi fiyat zaten bir şekilde ödersiniz gibime geliyor :)canım benimde ağrı eşiğim cok düşük. zor bir hastane sürecim oldu gecen sene ölümden dönmüşüm. haliyle korku kaldı şimdi içimde ama senden acaip destek aldım nedendir bilmiyorum. Aslında burnum cokta fena deilmiş öyle diyorlar ama üzerine düştüm için kemer oluştu karşıdan baktında çift görünüo kemik dikkatli bakıldığında o kemiğin bi tarafı diğerine göre cıkık. Eşimde boşver böle kalsın diyor ama ben eski fotolarıma bakınca üzülüyorum. kararımı verdimi bile bilmiyor ama benim üzülmemide istiyeceğini sanmıyorum. neler okudum neler gördüm burnunu yaptırıyo 2-3 defa daha ameliyat sart oluyo Allah korusun. zor sürec yani ama verdim kararı geriye kaldı masraflar ve eşime bu konuyu acmak