ilgili olmalari guzel istanbulda asistanlarda ilgilenmiyor:)) tekrardan cok gecmis olsun. adem bey yuzunuze en uygun ifadeyi vermek istedi sanirim alin,dudak ve burun olduguna gore . Basarisi burdanda anlasiliyor. Ucrette makul. Umarim agrilarinizda sisliklerinizde hemen gecer. tamponlar ve sonrasi donemde bilgilendirirseniz son olarak sizdende cesaret alirsam adem beye gelcem artik:))
Dudak ve alindan ücret almıyor canim. Ben adem beye bıraktım dolgu işini, fazla abartı yapay olmasın dedim sadece . karnimdam yağ alıp enjekte etmiş hicbir yan etkisi yokmuş o yüzden :) bugün 4. Günüm Burnum baya küçülmüş gibi ama tabi birşey demek için çok erken .Merak etme hic ben gerekli bütün bilgileri veririm seve seve doktor seçme sureci çok önemli :)ilgili olmalari guzel istanbulda asistanlarda ilgilenmiyor:)) tekrardan cok gecmis olsun. adem bey yuzunuze en uygun ifadeyi vermek istedi sanirim alin,dudak ve burun olduguna gore . Basarisi burdanda anlasiliyor. Ucrette makul. Umarim agrilarinizda sisliklerinizde hemen gecer. tamponlar ve sonrasi donemde bilgilendirirseniz son olarak sizdende cesaret alirsam adem beye gelcem artik:))