HAKKINIZI ARAYIN MAHKEMEYE VERİN ABİLERİ GEREKİRSE...BABADAN KALAN BİRŞEY VARSA ORTAK OLUR
İŞ KISMINA GELİNCE ÖZEL SEKTÖR...MAAŞIN İYİYSE SABRET
iş işte bulunur. iş ara biyandan bul be çık.
hem muhasebe hem finans hem adap bilmeyen patron, patrondan çok patroncuklar çekilmez.
Her işyerinde bu anlattıklarınız olmasa bile başka sıkıntılar olur mutlaka ,
Bu yüzden maaş durumunuz iyi ise sıkıntı yapmayın,
Ancak aileye kalan ev mevzularında tabikide hakkınızı arayın ! neticede kardeşlere kalmış ,şahısa değil !
Hemen ayrıl. Bu paraya elini sallasan iş bulursun zaten. Ben de 3000 civarı filan alıyorsun sandım, bir yandan iş bak hemen çıkma diyecektim ama bu paraya deli misin hemen çık.Bir de hizmet sektörü taahhüt firması, o kadar eleman var biri şehir dışında biri il içinde yok aldığı iş avansı ile masrafı birbirini karşılayacak mı? Adamı koştur bir de değiller sıkıntı o, e muhasebe işi, bir de finansçılık istemesi aldığım maaş 1.500 bile değil.
Canım bu dünyada senden bir tane var. Kesinlikle çık
1 ay boş olursun en fazla ama sağlığın psikolojin daha önemli
Patron kısmına yaranılmıyor malesef
Daha iyi bir yere kesinlikle geçebilirsin.
Hemen ayrıl. Bu paraya elini sallasan iş bulursun zaten. Ben de 3000 civarı filan alıyorsun sandım, bir yandan iş bak hemen çıkma diyecektim ama bu paraya deli misin hemen çık.
valla düşükmüş konuş ya maaşını adam akıllı birşey yapsınlar yada çıkBende zaten o yüzden susuyorum ama kaç kişi her gün neredeyse aşağılanıyor ki? Herkesi ben takip edeceğim, muhasebeyi yapacağım, finansal olarak şirket parasını çevireceğim aldığım maaş 1.500 bile olmayacak. Ben mümkün değil yetişemem bunlara, e her gün azar mı yiyeceğim diyorum? Motivasyonum düşüyor. Memnun olmayan adama iş yapıyorum. Ailesi konusunda ise elimizden bir şey gelmiyor annesi eşimi çok sever ama işte bu sıkıntılarımızı görmeyince ben laf' ta diyorum.
Bir de sürekli gözümüzün içine bakar, en çok eşimi seviyormuş öyle diyor. Nedeni de bana smuwila biz de anneye, babaya küçük çocuk bakar sen bize bakacak mısın demişti? Yolunu hazırlıyor sanırım, bundan olduğunu düşünüyorum zaten k.pederim hayatta olmasa ilk durağı biziz, bu anlaşıldı yani laf arasında çok ben geleyim yemeğini yaparım diyor.
valla düşükmüş konuş ya maaşını adam akıllı birşey yapsınlar yada çık
çalışırken bi taraftan da başka ilanlara başvurabilirsin kafana yatan yer olursa geçersin.. patronların olmaz biz gitmeni istemiyoruz derse oturur maddi manevi pazarlığını yaparsın.. iş yükünü artırmak istediklerine göre demek ki iyi çalışıyorsun..
Böyle düşünmüyor yetişemediğim için suçluyum ne varmış ki yetişemeyecek?
yıllık izinler saate bölünemez :)Nerdeee? Tecrübeme bağlı hakkım o ama işte, adam agi' yi vermiyor. 07:30' u 5 dk. geçir, 1,5 saatini kesiyor. Gerçi bize yani ofis elemanlarına tölerans tanıyor ama yapı itibariyle böyle bir patron, izin istemeye korkuyorum çünkü yıllık izinden kesiliyor saat bazında, yani izin zamanın da aldığın izinlerin saatini toplayacaklar kaç gün yapıyorsa o kadarını kesecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?