patron ve kalıp arıyorum..

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
31
arkadaşlar dikişe yeni başladım ama annemi yanında staj yaptım diyebilrim çok yardım ettim..elimde burda dergisi var birkaçtane ama dah çok modele ihtiyacım var..eğer kalıp çıkarmış,dergisi patronu kenarda duran varsa almak istiyorum..ilgilenenlere duyruur

bende var canım ilgilenirmisin bilmem özelden haberleşelim aslında ben dikişe devam ediyorum ama kalıplarla fazla işim kalmadı gibi pratiğe döktüm güzel oluyor dışarıya ücretle felan dikiyorum ama şimdi hamile olduğumdan onuda bıraktım

valla canım bana zeh arkadaşımız yolladı.çokta iyi oldu sağolsun.çok beğendiğim modeller var..seçmekte kararsız kaldım.en kısa zamanda başlayacağım inş

benim annemden birez bilgim var..modellerime kesin karar verdim..yarın gidip bütün modellerimi alıyorum veee başlıyorum inşallah

türkiyeye geldiğinde eski kitap satan sahafflara bakmanı tavsiye ederim
kullanılmış yada paketi bile hiç açılmamış burda dergileri var
yolum düştükçe sahaflara uğrarım çok hoş dergiler kitaplar ne ararsan buluyorsun ve çok da komik fiyatlara :)

saol canım..
hiç aklıma gelmemişti bakayım..
ben türkiyedeyim zaten..profildekini öylesine seçmiştim...:))

bu arada ilk denemelrim olmasına rağmen eşim beğendi..yapacaksın sen bu işi dedi..amacım terzi olmak değil zaten beğendiğim modeli dikebileyim,kızıma kendime yeteyim bana yeter
bluz,pantolon ve elbise diktim..

saol canım..
hiç aklıma gelmemişti bakayım..
ben türkiyedeyim zaten..profildekini öylesine seçmiştim...:))

bu arada ilk denemelrim olmasına rağmen eşim beğendi..yapacaksın sen bu işi dedi..amacım terzi olmak değil zaten beğendiğim modeli dikebileyim,kızıma kendime yeteyim bana yeter
bluz,pantolon ve elbise diktim..

tebrik ederim canım zemuszemus

Bende kalıp ve model arıyorum ayrıca bu kitapçılar nerde ben tuzla da oturuyorum ama hiç öyle yerler yok.Nerden bulabilirim acaba??

X