- 18 Temmuz 2023
- 28
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi Sevimsiz insanlar
-
Hayır öyle bir hakkı yok. Yaparsa da karşı dava açma hakkınız var, direkt kazanırsınız.bu tutanaklar la beni tazminatsız haksız hukuksuz işten çıkarabilir mi buna hakkı var mı ?Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için
Beni tırstırıp korkutup çantamı alıp gitmemi istiyor hakımı vermemek için sakin kalmaya çalışıyorum hakkımı almadan çıkmak istemiyorumÖyle bir hakkı yok ama oç ise yapar tabii ki hak hukuk tanımayıp. Siz de işe iade davası açarsınız ya da size bir daha bişey derse haklarınızı bildiğinizi işe iade davası açacağınızı söyleyin. İş mahkemesi her zaman işçinin yanında, biraz uzun sürer ama işverene maliyeti kaç asgari olur biliyor musun? Pısma ezmesine izin verme seni gözün kara olsun. Biliyorum işsizlik çok kötü ama bu tempoya bu kaygılarla hasta olursun kendine yazık.
Arkadaşın dediği gibi yapsan. Yani amacını sezdiğini söylesen, ancak hukuğun 2 yıllık emeğini hiç saymayacağımdan emin olduğunu ima etsen işte birinden akıl almış, bir avukata danışmış heralde desin adam. Ya da direkt bunu söyleyin arkadaşların içinde gerçekten avukat da olabilir çünkü, sağolsunlar bu konularda hep yazıyorlar.Beni tırstırıp korkutup çantamı alıp gitmemi istiyor hakımı vermemek için sakin kalmaya çalışıyorum hakkımı almadan çıkmak istemiyorum
Siz bilirsiniz.İs bulmak çok zor şu dönem.4 sene kasa tecrübem var.İs bulamıyorum.Merhabalar 2 yılımı doldurduğum iş yerimde paragöz patronum asgariye 3 kuruş zam geldi diye burnumdan getirmeye başladı.İş çokken ses çıkmıyordu şimdi iş azaldı diye baskı kuruyor dünde hakkımda tutanak tuttu.Yaptığım iş e ticaret işi tel başıma günde 400 kargo hazırlıyorum ürünler bijüteri aldığın gibi koyamıyorsun kırık bozuk tamirlik yapılması şartı ile zatwn dandik şeyler hatalar oluyor tek başıma sabah 8 akşam 6 ya kadar ekran karlısında bi süre sonra diklatin de dağılıyor ki ben çok dükkatliyimdir 2000 tane ürün var .30 tl lik ürün yanlış gitti diye tutanak tuttu savunmamı yazdırdı bundan sonra her hatada bunu yapacakmış ve sonunda maaşımdan kesecek miş o kadar üzgünüm ki sinirliyimki bu tutanaklar la beni tazminatsız haksız hukuksuz işten çıkarabilir mi buna hakkı var mı ?Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için
Onu bana da yaptılar.Sahte tutanak tutup gözümü korkutmaya çalıştılar.Tutanak tutulduğu zaman sadece işveren haklı olmuyor.Çok teşekkür ediyorum.Aradığım yorum buydu ,peki ben tutanak tekrar tutsa ve savunma yazmama hakkım varmıdır.
İmza atmadım ama ben at dedi atmam dedim ama kendi el yazınla yazdın ha ha dediOnu bana da yaptılar.Sahte tutanak tutup gözümü korkutmaya çalıştılar.Tutanak tutulduğu zaman sadece işveren haklı olmuyor.
Umarım en kısa sürede bulursunuz ama ben işsiz kalmayacağım sadwcw hakkımı almak iatiyoeum hepsi buSiz bilirsiniz.İs bulmak çok zor şu dönem.4 sene kasa tecrübem var.İs bulamıyorum.
Sonradan birşey yazarlar aman dikkat.İmza atmadım ama ben at dedi atmam dedim ama kendi el yazınla yazdın ha ha dedi
Birşey yazamazki olay nasıl olöuşsa öyle yazdım savunmamı imzada atmadımSonradan birşey yazarlar aman dikkat.
Ben şehir değişikliği yapacağım diye bir seneye yakın iş aramadım.Ariyorum şuan ama maalesef dönüş yapmıyorlar.Umarım en kısa sürede bulursunuz ama ben işsiz kalmayacağım sadwcw hakkımı almak iatiyoeum hepsi bu
Duydum imzayı en altta atarsanjz kağıtta boşluk olursa ekleme yaparlar.Birşey yazamazki olay nasıl olöuşsa öyle yazdım savunmamı imzada atmadım
Neden tek başınıza bu kadar çabalıyorsunuz. Alışmış sizin 2000 adet ürünü bir günde çıkarmanıza. Yavaş yavaş yapıp dikkatli davranın ona koz vermeyin ki size tutanak tutamasın işinizin yavaşlığından şikayet edecektir. Sizde tek başıma anlacak bu kadar yapabiliyorum yanıma birini alabilirsiniz dikkatli davranmaya çalışıyorum dersiniz. İsterse sizi kovabilir tazminatınızıda almış olursunuz..Merhabalar 2 yılımı doldurduğum iş yerimde paragöz patronum asgariye 3 kuruş zam geldi diye burnumdan getirmeye başladı.İş çokken ses çıkmıyordu şimdi iş azaldı diye baskı kuruyor dünde hakkımda tutanak tuttu.Yaptığım iş e ticaret işi tel başıma günde 400 kargo hazırlıyorum ürünler bijüteri aldığın gibi koyamıyorsun kırık bozuk tamirlik yapılması şartı ile zatwn dandik şeyler hatalar oluyor tek başıma sabah 8 akşam 6 ya kadar ekran karlısında bi süre sonra diklatin de dağılıyor ki ben çok dükkatliyimdir 2000 tane ürün var .30 tl lik ürün yanlış gitti diye tutanak tuttu savunmamı yazdırdı bundan sonra her hatada bunu yapacakmış ve sonunda maaşımdan kesecek miş o kadar üzgünüm ki sinirliyimki bu tutanaklar la beni tazminatsız haksız hukuksuz işten çıkarabilir mi buna hakkı var mı ?Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için
aynen her sekilde kopyalamasini isteyin konu sahibi attiginiz tutanak vs .... kolay gelsin InsaAllah size kurmak istedigi tuzaklari kendi ayagklarina dolanir patron bozuntusunun aminDuydum imzayı en altta atarsanjz kağıtta boşluk olursa ekleme yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?