Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaymış bu hediyenin ne olduğunu bilmemekte zevkli güzel bir yemek bulursam belki bende katılırım ama ben çok zor yemekler yapamam daha basit ama lezzetli şeyler yaparım acaba olur mu ki?:44:Merhaba canım
Yarışmaya katılan tüm üyelere pro kart hediye edilecek
1.ye site bir hediye yollayacak hediye her kategoride değişiyor
Var tabi olmaz mıSosunda patlıcan kullanabilirsinpatlıcanlı makarna diye bi tarif varsa hemen katılayım yarışmaya
Canım tarifler çok kolay olsun istemiyoruzAma güzel bir tarif çıkaracağına inanıyorumKatılmak istersen bekliyoruzHarikaymış bu hediyenin ne olduğunu bilmemekte zevkli güzel bir yemek bulursam belki bende katılırım ama ben çok zor yemekler yapamam daha basit ama lezzetli şeyler yaparım acaba olur mu ki?:44:
Var tabi olmaz mıSosunda patlıcan kullanabilirsin
Canım tarifler çok kolay olsun istemiyoruzAma güzel bir tarif çıkaracağına inanıyorumKatılmak istersen bekliyoruz
Pro kart kazanma şansını kaçırmayın
şaka maka hakkatende varmış yaa netten baktım da
ama çok basit olur işte o da kknın maharetli hanımlarının yanında sönük kalır
Tamam seni Makarnalar kategorisi tekrar yapılırsa bekliyorum
anlaştıııık
Hani nerde patlican yemekleri
Ben istiyorum
Tabikiii hemmen bir porsiyon gönderiyorumm
Teşekkür ederim
Nasılsın canım
iyiyimmm çok şükürr :) sen nasılsın
Tarifinizi bekliyoruz
Kekler pastalar yarışmasına katılan tüm üyelere Pro kart verildi hayırlı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions Burdan yazı şeklinizi düzenleyebilirsiniz
Öyle mi bende nerden çıktı diyordum teşekkür ederim
merhabalar :) çoktandır uzak kaldım buralardan nevrestecigim benide eklermisin yarışmaya canım :)