Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Günaydın nevoş.Naber nasılsın?

Ben de iyiyim canım.Gezi programı seyrediyorum.Bayılıyorum gezi programlarına.İrlanda'yı tanıtıyor:)

Ben de severim Bazen ilginç ve farklı şeyler görebiliyoruz veya öğreniyoruzBen birde türkiye'de yöre yöre gezen ve yörenin özel yemeklerini yapan programları seviyorum
Eşimin tabiri ile başka işim yok işim gücüm yemekleri izlemek

Ama çok zevkli öyle izlemek Nevoşum.
Ben de çok severim.

Evet gitmemize gerek kalmıyor.Geçen hafta Arabistan'daydılar.Orada otobüs durakları çok büyük,kapalı,bol oturaklı ve klimalı biliyormusun.

Ben de bayılıyorum yemek programlarına.Bizimkiler de bana öyle diyor.İşin gücün yemek diye.Bunlar bizi anlamıyor Nevoş.

Günıaydın heycan başlıyor
Günaydın Hemşom evet bugün heyecan başlıyorAma ben de bir değişiklik yok neden acaba:44:

Hadi ya ne kadar güzel
Evet bizi anlamıyorlar.Pcde bile tariflere bakınca eşim gülüyor özellikle geceleriAllah'tan kilolu değilimYoksa dilinden kurtulamam

Hadi ya ne kadar güzel
Evet bizi anlamıyorlar.Pcde bile tariflere bakınca eşim gülüyor özellikle geceleriAllah'tan kilolu değilimYoksa dilinden kurtulamam

Evet çok güzel.Bizde bazı duraklarda oturak bile yok.

Ben aldırmıyorum artık:)Yalnız kumandayla geçerken yemek programı varsa bana çaktırmadan hızlı geçiyorlar.Ben de aksine hep buluyorum.

Evet çok güzel.Bizde bazı duraklarda oturak bile yok.

Ben aldırmıyorum artık:)Yalnız kumandayla geçerken yemek programı varsa bana çaktırmadan hızlı geçiyorlar.Ben de aksine hep buluyorum.

Evet yokBenim evin karşısında da durak var.oturma yerini bırak sadece tabela var.
Benim eşimde öyleBizi çektiği için buluyoruz

Evet yokBenim evin karşısında da durak var.oturma yerini bırak sadece tabela var.
Benim eşimde öyleBizi çektiği için buluyoruz

Arabistan kadar olamadı bu belediyeler.Aslında ben bu işe el atarım da uğraşmak istemiyorum:)Bir şikayete bakar.

Evet gerçekten çekiyor.

Evet canım çok zevkli yöre insanları, yaşam şekilleri ,kültürlerini izlemek benim çok hoşuma gidiyor..
Hayal'im nasılsın pek karşılaşamıyoruz

Şirkette iş tanımım değişti, sorumluluklarım o kadar çok ki başımı kaldıramıyorum nevoşum ama sen de yazmıyosun
Patlıcan yemeklerinden Adıyaman Köftesi de sayılır mı acaba?
Acayip bişey
Yapmadıysan dene muhakkak
O da olmadı Hünkar Beğendi yapan çıksa keşke

Arabistan kadar olamadı bu belediyeler.Aslında ben bu işe el atarım da uğraşmak istemiyorum:)Bir şikayete bakar.

Evet gerçekten çekiyor.
Evet biz el atalım

Allah kolaylık versin canımHaklısın
Canım Adıyaman köftesi yapıldı yarışmada var.Ben denemedim ama biliyorum tarifi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718362 bu tariften bahsediyorsun değil mi
Hünkar beğendi çok güzel oluyor onu yapıyorum ama yapan olmadı
Canım yarışma katılım dün sona erdiKeşke daha fazla tarif görseydik

Mutlu hafta sonları patlıcan severler
5 tarifle oylamaya gidiyoruz sanırım...
Çok niyetlendim katılayım diye tuttum kendimi vazgeçtim ve başardım

Mutlu hafta sonları patlıcan severler
5 tarifle oylamaya gidiyoruz sanırım...
Çok niyetlendim katılayım diye tuttum kendimi vazgeçtim ve başardım
Egunal nasılsın?
geçen fark ettim yokluğunu. (yemek bölümünde değil hiçbir yerde yoksun)

Oylama niye baslamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…