Patlayan kafa sendromu ?

ogretmenha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
6
4
36
28
Kızlar gerçekten nasıl başlayacağım bilmiyorum ama günlerdir kabus yaşıyorum.Ben günlerdir uyurken yüksek sesli gerçek olmayan sesler duyuyorum.Uyurken rüya da gördüğüm esnada aşırı yüksek bir sesle Sus diye bağırma sesi duyuyorum.anneme babama sorduğumda bu sesi duymadıklarını söylüyorlar.Sesi duyduğumda kalbime inecek gibi oluyor .Patlayan kafa sendromu varmış ancak onda patlama sesi duyulduğu yazıyor ama bağırma sesleri duyuyorum Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda

Hiç yaşamadım ama nörolojiye görünmenizde fayda var. Sanırım nöroloji bakar

Olabilir. Ben bir kere kendi ağlama sesimi duymuştum. Ve de bişeyin çat diye yere düştüğünü. Çok stresli ve üzüntülü olduğum bi zamandı. Psikolojik ilaçlar da yapabilir.
Devam ederse bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim.

Çok aşırı yorgun olduğumda ve uzun süre yolculuk yapmışsam uykusuz kalmışsam evet bir an patlama sesi gibi bir ses duyuyorum (bu güne kadar 3-5 kere yaşadım) ve tekrar uykuya dalıyorum ama Bağırma sesi hiç duymadım.

Ben çok yorgun olduğumda annemin adımı bağırdığını duyardım tam uykuya dalma esnasında. Bir süre devam etti sonra kesildi

Bana oldu kafamda biri şişe kırmış gibi bir anda sıçradım ilginç bir şekilde ağrıyordu da uykusuz ve çok stresliydim o dönem onunla alakalı olabilir

Yeni evlendigim zamanlar çok yaşıyordum bu bağırma sesini. Kocam gece çalıştığı için yalnız uyuyordum, yabancı bir şehir, yabancı bir ev.. hatta bir keresinde eşimin işten geldiğine, pijamalarını giyip geleceğini söylediğine adım kadar eminim ama bir süre sonra uyandım ve eşim evde yoktu. Stres insana ses de duyurur hayal de gördürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…