• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patladı gitti :))

fikosiyanin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
91
3
96
İstanbul
merhabalar merhabalarr merhabalaaaarr :)

Bilindiği üzere ( ki diyeti de var ) yeşil elma kilo verdiriyor.. ee yoğurtta kilo verdiriyor tahıllar ve yaban mersinide ..

şu an 15 tatil olduğu üzere 15 gün üzerimde bir diyet deniycem :)

sabah uyanır uyanmaazz ılık sirkeli duyumu içtikten soonracımaa :)

bir kase yoğurt 1 kaşık yulaf 1 kaşık yaban mersini karışımı yiyicem aralarda elma ana öğünlerde süt yada yoğurt bu süreçte tuz kullanmayarak bol su tüketicem yoğurdumu çeşitli baharatlarla tatlandırıcam bu süreçte sizi bilgilendiricem bu şekilde bir detoks uygulayarak bedenimi arındırıcam katılmak isteyen var mıı :)

tak etti canıma :D
bişeyleri kısmayınca gözüm çikolataya kayıyo benim birde zor olcağını sanmıyorum hem süt ürünleri tok tutuyor elma yulaf ve yaban mersinide bağırsakları çalıştırır süttede protein kalsiyum demir karbonhidrt yağ var oldu bitti patladı gitti :D

şimdi şöyleki bence uygulanabılır ama bıraz genısleterek sabah süt yulaf yaban mersını gayet basarılı olur(nesfit gibi). aralarda elma ona da ok. oglen yogurt yulaf yaban mersını oda super bence arada yıne elma ama aksam normal yapılan yemekten kucuk tabakla yenılebılır ben sevdım bu dıyetı evet evet yarın hemen yabanmersını ve yulaf almalıyımmm:9::9:

ne dersın canım bu sekılde olsa daha dayanabılır olmaz mı:16::16:

evet hemm çok hoşş hemde gayet doyurucuu :))

yaban mersini yağ yakıyomuş aynı zamanda da tatlı isteğini azaltıyor bir taşla iki kuş :))
10 gündür diyeti bırakmış ve homini gırtlak modundayım valla gaza geldim sabah tartılıp yazıcam daha sonrasındada gün gün anlatıcam bana katılırmısınız bir birimize destek verelimm :)

amaan bulaşma derim ben 5 günde 1 kilo vermiştim ki yazın o iştahsızlıkla o nedir kokusu tadı işkence gibi tövbe yarabbim yinede sen bilirsin canım ay burnuma koktu :S :D

Back
X