• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Patlıcan Kapama ve Muhallebili Kadayıf ile İftar Sofrası

Yöresel Yemekler
Ellerinize saglık ,kadayıflı muhallebiyi birde baklava yufkasıyla olanını deneyın baklava magnolya doye gecıyor . Tadı efsane
Teşekkür ederim ❤️🌷Daha önce nette görmüştüm. Muhallebiyi koyunca yumuşar mı acaba diye düşünmüştüm. O şekilde de deneyeyim o zaman. Adı da havalıymış baklava magnolia🤭Hatta sütlü tatlılar kategorisinde yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. arkadaşımızda yapmıştı muhallebiyekakao da ekleyip, tadı daha da katlanmıştır😋

Çok güzel olmuş.
Özellikle ana yemeği patlıcan kapamayı beğendim .
Hosuma gitti.
Esime bir gün yaparım bu yemeği.😀😃😉
Basarilar dilerim.
Eline sağlık
Teşekkür ederim 💗🌺
Ben de ilk kez yaptım. Eşim tadı ve görüntüsünü beğendi🤭

Teşekkür ederim ❤️🌷Daha önce nette görmüştüm. Muhallebiyi koyunca yumuşar mı acaba diye düşünmüştüm. O şekilde de deneyeyim o zaman. Adı da havalıymış baklava magnolia🤭Hatta sütlü tatlılar kategorisinde yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. arkadaşımızda yapmıştı muhallebiyekakao da ekleyip, tadı daha da katlanmıştır😋
Evet yumuşar ilk yaptıgımda borcamın altına serptım muhallebıyı koydum üzerine servis esnasında serptim . Zaten kadayıflıda yaparsam altına serpıyorum üzerine servis esnasında koyuyorum
Ama ikinci yapışımda kuplara koydum altına koymadan direk muhallebıyı koyup
Üzerine yıne servıs esnasında koydum en üstede fıstık
Cok guzel oluyor . Evdekıler devamlı ıstıyor

Back
X