• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paten aldım nasıl süreceğim?

sariseker18

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
106
125
303
Bugün paten aldım bir kirtasiyeden 100 liraya aldım iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum :KK42: alırken markasına bakmadim "delfa" yazıyor. Bileniniz var mı. Suanlik dikilebiliyor dengede durabiliyorum :KK6: nasıl hizlanicam nasıl surucem biraz anlatır mısınız? :KK37::KK36:

Bir yerlere tutunarak başla zamanla hareketlerin hızlanır , her gün antreman yap

İlk önce ayakta durmayı öğren sonra yavaş yavaş yere sürdüre sürdüre ilerlemeye başla. Yürür gibi adım atma sakın alışman zorlaşır.

Evde surebilmeye başladığında bi cesaret dışarı çıkman lazım düşe kalka öğrenirsin başka türlü alışamazsın:)

Eskiden ne sürerdim be ahh ah...

Ahhh bende gençliğimi hatırladım okuldan sonra hergün dışarda arkadaşımla turlardık akşamda evdeydik tam sokak kızıydım , birde badmington oynardık güzel günlerdi

İlk önce ayakta durmayı öğren sonra yavaş yavaş yere sürdüre sürdüre ilerlemeye başla. Yürür gibi adım atma sakın alışman zorlaşır.

Evde surebilmeye başladığında bi cesaret dışarı çıkman lazım düşe kalka öğrenirsin başka türlü alışamazsın:)

Eskiden ne sürerdim be ahh ah...

Ayakta durabiliyorum ve surebiliyorum suanlik ama yavas yavaş

Ahhh bende gençliğimi hatırladım okuldan sonra hergün dışarda arkadaşımla turlardık akşamda evdeydik tam sokak kızıydım , birde badmington oynardık güzel günlerdi

Benimde hevesim var okul çıkışlarında surebilirim diye aldım lise 1 deyim bende

Yolda çok iyi durumda olması şart ,en iyiside yeni asfalt oralarda hep kayardık biz arkadaşımla

Back
X