• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patates Diyeti Deneyimlerimiz

sisilya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
62
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar:) ben sisilya 23 yaşındayım 1.65 boyunda 113 kiloyum yarışmaya ankaradan katılıyorum, diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :p :))) Bu diyete dün rastladım bundan önce elma diyeti uyguladım belirli bir süre 118 kilodan 113e düştüm. elmayı normalde de pek sevmeyen ben diyeti yapamaz oldum:) Bugün başladım patatesleri yemeye elma diyetinden çok daha doyurucu. benimle birlikte yapmak isteyen arkadaşlar buyursun bu da diyet listemiz;

1. GÜN

Sabah : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. GÜN

Akşam : 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. GÜN

4. GÜN

Sabah : 1 elma, 2 mandalina
Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. GÜN

Öğle : 1 elma 2 mandalina
Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. GÜN

Öğle : 1 elma 1 portakal
Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. GÜN

Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

Merhaba arkadaşlar:) ben sisilya 23 yaşındayım 1.65 boyunda 113 kiloyum yarışmaya ankaradan katılıyorum, diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :p :))) Bu diyete dün rastladım bundan önce elma diyeti uyguladım belirli bir süre 118 kilodan 113e düştüm. elmayı normalde de pek sevmeyen ben diyeti yapamaz oldum:) Bugün başladım patatesleri yemeye elma diyetinden çok daha doyurucu. benimle birlikte yapmak isteyen arkadaşlar buyursun bu da diyet listemiz;

1. GÜN

2. GÜN

Akşam : 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. GÜN

4. GÜN

Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. GÜN

Öğle : 1 elma 2 mandalina
Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. GÜN

Öğle : 1 elma 1 portakal
Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. GÜN

Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

bende başlamak istiyorum bu diyete beraber yapabiliriz

bende başlamak istiyorum bu diyete beraber yapabiliriz

yapalım tabii:) gece haşla patatesleriniii yarın başla sende:) benim 1.günüm çok rahat geçiyor 4 tane patates yiyebildim doyurucu baya ya:) patatesleri tuzlamadım ve 2 litre su içtim :) inşallah böyle böyle kilo vericez

yapalım tabii:) gece haşla patatesleriniii yarın başla sende:) benim 1.günüm çok rahat geçiyor 4 tane patates yiyebildim doyurucu baya ya:) patatesleri tuzlamadım ve 2 litre su içtim :) inşallah böyle böyle kilo vericez

haşladım bile hazır patateslerim yarın başlıyorum bende ama 1 hafta yapamam dayanabildiğim kadar yapıcam.ben patatesleri salata yaparak yemeyi düşünüyorum mesela marul yeşil soğan maydonoz limon ekleyerek .sence nasıl olur?:26:

haşladım bile hazır patateslerim yarın başlıyorum bende ama 1 hafta yapamam dayanabildiğim kadar yapıcam.ben patatesleri salata yaparak yemeyi düşünüyorum mesela marul yeşil soğan maydonoz limon ekleyerek .sence nasıl olur?:26:

bence 3 gün sabret hiçbir şey eklemeden ye:) zaten bir anda 2-3 kg vereceğin için bu açlığını unutturur sana :P şok diyet olduğundan fazladan yediğin her şey bol kalori olarak dönüyor sana :/

cnm ben pazartesi başlayaycagım hafta sonu olmuyor.okuldayken daha rahat yaparım

Kızlar ben bu diyete 3 gün dayanmıştım ama 3 kilo vermiştim 3 günde ama sağlık sorunlarım olduğu için bırakmıştım :( yani işe yarıyor kızlar eğer sağlık problemleriniz yoksa devam edin sizi destekliyorum benn :))

Kızlar ben bu diyete 3 gün dayanmıştım ama 3 kilo vermiştim 3 günde ama sağlık sorunlarım olduğu için bırakmıştım :( yani işe yarıyor kızlar eğer sağlık problemleriniz yoksa devam edin sizi destekliyorum benn :))

canımm desteğin için çok sağ olll:) çok şükü şimdilik sağlık sorunlarım yok devam edebildiğim yere kadar devam edeceğim:)

canımm desteğin için çok sağ olll:) çok şükü şimdilik sağlık sorunlarım yok devam edebildiğim yere kadar devam edeceğim:)

Şok bir diyet ama insan kısa sürede o kadar kilo verebildğini görünce çok motive oluyor

vay bee 3 günde 3kilo süper yaa :37: peki sadece patatesmi yedin başka bişeyler yedinmii anlat hadi anlatt:15::15::15:

vay bee 3 günde 3kilo süper yaa :37: peki sadece patatesmi yedin başka bişeyler yedinmii anlat hadi anlatt:15::15::15:

Valla canım öyle motive olmuştumki azıma patatesten başka bişey sürmemiştim 3lt su içmiştim hergün tansiyonum düşünce bıraktım ama sana şunu deyim 3 boyunca hiç acıkmadım.

Valla canım öyle motive olmuştumki azıma patatesten başka bişey sürmemiştim 3lt su içmiştim hergün tansiyonum düşünce bıraktım ama sana şunu deyim 3 boyunca hiç acıkmadım.
pazartesi bende yapıcam ama dayanabilir miyim bilmiyorum ..benim tansiyonum genelde de cok düşüktürr kendimi kötü hissedersem bırakırım ama 3 kilo gitse süperr olurr

pazartesi bende yapıcam ama dayanabilir miyim bilmiyorum ..benim tansiyonum genelde de cok düşüktürr kendimi kötü hissedersem bırakırım ama 3 kilo gitse süperr olurr

Bu arada canım ben patateslerimi tuzladım yoksa mümkün yok yiyemezdim :)

Back
X