- 8 Şubat 2018
- 16
- 12
- 34
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
harikaymış ya denenir o zaman.Benim bir 4-5 kilo fazlak var 1 haftaya atabilir miyim dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikaymış ya denenir o zaman.Benim bir 4-5 kilo fazlak var 1 haftaya atabilir miyim dersiniz?
ama tabii kaçamak 0+bittikten sonra sağlam bir irade.
Hiç kaçamak yapmamış ve bittikten sonra sağlam bir irade ile her önüne geleni yememis.kaçamak ve +0 ne demek acaba anlıyamadım?
Öncesinde diyet yapmis mıydın? Yani başka bir diyetin hemen bitiminde mi bu diyeti yaptın? Kaç kilosun? Çok soru sordum ama patatesi seviyorum, yapmak isterim ama 14 kilo verdim, bir kilo bile olsa artiya geçmek istemem. Ben 3 günde bir buçuk vermeye bile razıyım.Merhabalar bende denedim ve gercekten 3 kilo verdim ama tabi sonrasında dikkat etmek gerekiyor en azından abur cubur ve ekmeği tamamen cikartmak lazım
Yok canim daha oncesindr diyet yapmadım. Şuan 60 kiloyum haftaya tekrar başlayacağım. Ama daha once diyet yapmakla bir alakasi yok bence. Bu aslinda şok diyet diye geçiyor kisa süreli olduğu icinÖncesinde diyet yapmis mıydın? Yani başka bir diyetin hemen bitiminde mi bu diyeti yaptın? Kaç kilosun? Çok soru sordum ama patatesi seviyorum, yapmak isterim ama 14 kilo verdim, bir kilo bile olsa artiya geçmek istemem. Ben 3 günde bir buçuk vermeye bile razıyım.
İyi vermişsin de o yüzden sormak istedim. Öncesinde vücudun diyetle dizginlenmediyse de belki 3 kilo yani iyi vermiş olabilirsin. Kilon da azmis aslında yani ona rağmen de iyi vermişsin. Denemekte fayda varYok canim daha oncesindr diyet yapmadım. Şuan 60 kiloyum haftaya tekrar başlayacağım. Ama daha once diyet yapmakla bir alakasi yok bence. Bu aslinda şok diyet diye geçiyor kisa süreli olduğu icin
Merhaba biraz geç olmuş ama nasıl yapabildiniz mi patates diyetini kilo verimi oldu mu ben de başlamak istiyorumben bugün başlıyorum 3 gün boyunca uygulayacağım. 5 olmasa bile hedefim en az 3 kilo verebilmek. Nasıl bir yol izlediğimi anlatırım isteyen olursa alıntılasın, bildirimi görünce cevaplayayım
Kaç kiloydunuz kaç oldunuz yağdan mı veriliyor acaba3gün boyunca bu diyeti yaptim asla dışına çıkmadım 4 kilo verdim ama aşırı zorladı
Siz de yaptınız mı bu diyeti kaç kilo verdiniz zor bir diyet gerçektenBunları yaparken yanında egzerai de yapın derin derim ben ani kilo kaybında sarkmalar meydana gekiyo çünkü
Ben yapmadım yoğurdu da papatesi de severim ama denemedim hiç ama sürekli patates tüketiyorum fazlası da sisiriyoSiz de yaptınız mı bu diyeti kaç kilo verdiniz zor bir diyet gerçekten