G gizto Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2012 12 0 23 Mart 2012 Konu Sahibi gizto #1 Pastel Matlaştırıcı Jel'i makyaj altı bazı olarak kullanıyorum. Cildimdeki parlamaları kontrol etmemde yardımcı oluyor. Kısaca çok iyi bir ürün. Tavsiye ederim. :) Eklentiler $product25i_main.jpg 24,6 KB · Görüntüleme: 63
Pastel Matlaştırıcı Jel'i makyaj altı bazı olarak kullanıyorum. Cildimdeki parlamaları kontrol etmemde yardımcı oluyor. Kısaca çok iyi bir ürün. Tavsiye ederim. :)
27yasemin Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 3.259 162 23 Mart 2012 Konu Sahibi gizto #2 gizto .!.: Pastel Matlaştırıcı Jel'i makyaj altı bazı olarak kullanıyorum. Cildimdeki parlamaları kontrol etmemde yardımcı oluyor. Kısaca çok iyi bir ürün. Tavsiye ederim. :) Genişletmek için tıkla... olemı canım bende bu urunu merak edıyodum yaz geldı kesın kullanmam lazım yaglı bır cıldım var paylasım ısın tesekkurler...
gizto .!.: Pastel Matlaştırıcı Jel'i makyaj altı bazı olarak kullanıyorum. Cildimdeki parlamaları kontrol etmemde yardımcı oluyor. Kısaca çok iyi bir ürün. Tavsiye ederim. :) Genişletmek için tıkla... olemı canım bende bu urunu merak edıyodum yaz geldı kesın kullanmam lazım yaglı bır cıldım var paylasım ısın tesekkurler...