Göz Çevresi Bakımı Pastel Magic Touch kullanan var mı?

sencak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
9
0
36
Çanakkale
Geçen hafta Watsons'da dolanırken göz çevrem için ekonomik ve etkili bir ürün sordum. Pastel standından Magic Touch'ı önerdiler. Hem morlukları kapatıyor hem de göz çevresini aydınlatıyormuş. Ekonomik olduğu için alıp kullanmaya başladım. Sonucundan memnunum.

Benden başka bu ürünü kullanan var mı? Daha etkili sonuç almak için neler önerirsiniz?

Kısa bir süre önce bende aldım. Çok memnunum. Morluklarımı tamamen kapatıyor. Başka bir ürün kullanmama gerek kalmadan göz altımı aydınlatıyor. Size tavsiyem; sizde başka ürünlerle kullanmayın. Tek bir ürün yetiyor zaten. :)

Bu ürünü arkadaşım hediye etmişti. Artık sürekli Magic Touch kullanıyorum. 18 liraya bu kadar kaliteli bir ürün kullanmak harika!

kızlar benımde dıkkatımı cektı ama ben beyaz tenlıyım yeterınce acık rengı varmı ve kuru bır cıldım var bu urun kurutmuyor degılmı?

bende aldım ve adına yakısan bır urun cıdden sıhırlı bır dokunus tavsıye ederım sıddetle

tam ismi pastel magic touch'mu?
belcikada yasiyorum internetten arastirdim sanirim burda yok
bu kadar memnun oldugunuza gore
ustelik o fiyata
bende istiyorum:26:

Kesinlikle öneriyorum bende. Göz altına sürüldükten sonra üzerinden fırçayla hafif bir pudra geçildiği zaman çokta kalıcı oluyor

kızlar benımde dıkkatımı cektı ama ben beyaz tenlıyım yeterınce acık rengı varmı ve kuru bır cıldım var bu urun kurutmuyor degılmı?

Dersimm nasilsin hala kullaniyor musun bu urunu. Benim istedigim kapaticlik degil sadece goz cevrem ve ten rengim ayni renk olsun istyorum ayrca concealer goz makyajini gercekten ortaya cikariyor bir kalem bir rimel olsa bile . Concealerim var hatta yeni de aldim ama bunda da aklim kaldi
Benim goz cevrem kurumsu gibi , senin de kuruymus. Cildinde topak topak oldu mu , dogal duruyor mu , goz cevreni kurutuyor mu ve cizgilere doluyor mu cok soru sordum galba ama yardmci olursan sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…