Pasta'nın günlüğü..

yok yok bende oyleyim aslında ama koca pek bir rahattır yani.çok rahatlıkta iyi değil bulaşıcı bir de

yani pastacım hepimizin sıkıntıları çeşitli bazıları benziyor bazıları ayrı,
Boşanmak son çare, karşı olduğumdan fln değil, keşke dememek için sabır biraz hepimize,
Rabbim nasıl mutlu huzurlu olacaksak onu yaşamayı nasip etsin hepimize.

konunun tamamını okumadım yanı son sayfaları okumadımda
pastaa
acaba yazarak dahadamı yaralıyorsun kendını hem ıcınde daha cok buyumuyormu?

canım ama içimde tutunca sanki patlamaya hazır volkan gibiyim. anlatınca fikir alınca daha çok rahatlıyorum gibi hissediyorum ben..

canım ama içimde tutunca sanki patlamaya hazır volkan gibiyim. anlatınca fikir alınca daha çok rahatlıyorum gibi hissediyorum ben..

Gofrettocuuma katılıyorum..
Ee sende tutma içinde, gel anlat biz buradayız, dertlerimiz de ortak bak işte yalnız değilsin.
Ama bir karar vermeden önce iyi düşün taşın, yoksa kararını etkilemek gibi bir niyetimiz yok bizim...

saolasınız kızlar. hayırlısı artık ya ben hayatıma devam edicem. ister uyum gösterir beraber devame deriz yada işine gelmez boşanırız. artık çok daral geldi çünkü. ben bişey anlatırken konduramıyorum ona hep iyi yanlarıda var diyorum ama o bana beni bi anlatıyor kendimden nefret ediyorum. aklımın ucundan geçmeyen şeyler ona neler nelermiş meğer. neyse herkes yemeğee. dağılın :)

ayy bu konuları hiç açmayın.kim neyse ne.kavgalarda ya da tartışmalarda oan sarılmayı deneyin.size kızmaya başlayınca öpün, orasına burasına elleyin ben yaparım bazen

ne bileyim havayı yumuşatın.sevin birbirinizi

evet bende sorunların temelını bılmıyorum ama ;
dünayda sevmekten daha guzel ne olabılırkı sevıyorkeb ve sevılıyorken dunya daha guzel

aynen öyle canım, bu hayatta tek mutluluk koca ve evlilikten geçmiyor, sevmek sevilmek güzel şeyler, ama tüketişmişse düzelmeyen durumlarıda zorlayıp
kendi sağlığından ödün vermenin manası yok.
Vallahi ben evlenince ana baba kıymetini daha çok anladım, rabbim beni sınavmı etti bu evlilikle :) aklıma gelmiyor da değil hani.

Çok dolmuşuz, napak

pastaya fikir verelim derken bizde doluymuşuz serocum :)
Pasta rahatladı sanırsam biraz :)

ama genelde evlilik hayatı böyle yahu 2 insanın bir arada olması çok uyumlu yürümesi pek mümkün değil.
bide aile faktörleri iktidar çatışmaları.
Bilsem bu kadarını evlenmezdim sanırım :)))))

Şimdi siz beni tefemi koyarsınız kovar mısınız bilmem ama.
İyi ki evlenmişim öküzümle
O duymasın ama, şımarıyor hemen.

Şimdi siz beni tefemi koyarsınız kovar mısınız bilmem ama.
İyi ki evlenmişim öküzümle
O duymasın ama, şımarıyor hemen.

al öküzünü sağ o zaman napalım :))))
ya seninkide aileside az değilmiş şerocum sevmesen sabrın taşsa eminim çekemezdin bunca şeyi

al öküzünü sağ o zaman napalım :))))
ya seninkide aileside az değilmiş şerocum sevmesen sabrın taşsa eminim çekemezdin bunca şeyi

Ayıp oluyo ama biraz.Böyle söylemene anlam vermedim doğrusu?
Tamam ailesi de oda hatalar yaptılar, ben ona resti çektim zaten ama mutlu ettiği yönleri de var.Adamı toptan sileyim mi?
Soğutursam kendimi komple, bir daha onunla aynı çatı altında yaşayamam, demek ki birşeyler bitmemiş devam ediyor.
Sabrediyorum, kredisi bitmemiş..
Değil mi ? :26:

Son düzenleme:

ben şaka yapmak istemiştim, alındıysan özürde dilerim.
Sen mutluysan bişeyle bitmemişse sorun yok zaten.
Çözülmeyecek sorunlar olmasın.

ben şaka yapmak istemiştim, alındıysan özürde dilerim.
Sen mutluysan bişeyle bitmemişse sorun yok zaten.
Çözülmeyecek sorunlar olmasın.

Off kusura bakma, regl olacağım çok alınganım sanırım...
Bir kavanoz nutella yedim neredeyse son iki üç gündür, sinirlerim yatışmıyor.
Sanal ortam işte, yanlış anlamalar olabiliyor.. asıl ben özür dilerim :26::26:

regl sinirinden kaçmalı :) bende çok gergin oluyorum, ve hep kötü şeyler aklıma geliyor,
normalde kızmayacağım şeylere kızıyorum:) bayan olmakda zor iş aslında, erkekleride anlamalı:)

regl sinirinden kaçmalı :) bende çok gergin oluyorum, ve hep kötü şeyler aklıma geliyor,
normalde kızmayacağım şeylere kızıyorum:) bayan olmakda zor iş aslında, erkekleride anlamalı:)

Bir gerginlik bir huzursuzluk ki sorma, işte böyle oluyor sonuçları bazen.Tekrar özür dilerim , öküzünü sağ deyince hahah bi anlam da veremiyorum düşünüyorum düşünüyorum düşük kan şekerim ve ben çıkamadım içinden ::26:

yok canım ya yanlış anlama olmuş geçti gitti:)

sen ne iş yapıodun söylediysende hatırlamadım:)

yok canım ya yanlış anlama olmuş geçti gitti:)
sen ne iş yapıodun söylediysende hatırlamadım:)

Ben dış ticaret yöneticisiyim canım, özel bir firmada
Öğleyin pasta sizi yemeğe yolladığında bir yüklemem vardı o ara hallettim geldim
Malum son hafta ya, yoğunluk arttı.
Yılbaşında ne program yaptınız enişteyle?

anladım, gebze taraflarında çok var depolar antrepolar fln.
bişi yapmadık henüz ama evde otururuz sanırım :S
sizin program bellimi ?

anladım, gebze taraflarında çok var depolar antrepolar fln.
bişi yapmadık henüz ama evde otururuz sanırım :S
sizin program bellimi ?

Yok tatlım depp- antrepo filan değil nakliye işi değil yani.
Üretiyoruz/ satıyoruz..

Bizim program belli.
Evdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…