Pastam

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam !kayın biraderimin kızının 9 ayına pasta yaptım nasıl ?

Eklentiler

• 37299C89-D4D1-4027-B7AE-AE9F7F8ED33E.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 117
Selam nilüfer gerçekten pastaların çok güzel diğer yaptıkların da. Böyle güzel şeyler yapmaya devam et hem kafan dağılır hem de bişeyler başardıkça sen de daha mutlu hissedersin. Sevgiler

Selam nilüfer gerçekten pastaların çok güzel diğer yaptıkların da. Böyle güzel şeyler yapmaya devam et hem kafan dağılır hem de bişeyler başardıkça sen de daha mutlu hissedersin. Sevgiler
Selam!bu aralar hiç keyfim yok.hocamız rahmete gitti.dinimizi tabliğ eden çok kötüyüm hiç bir şey yapmak istemiyorum

Nilüfer bunlarin youtube'a yüklenmesi sana bir şey katmaz ama satış yapmaya başlasan çok güzel olur.

Şu aralar çok kötüyüm hiç bir şey yapasım gelmiyor sadece ağlamak istiyorum
Ruhuna kalbine şifa diliyorum. İlla sosyal medyaya gireceksen tiktoka gir. Her gun video paylasarak aktiflik saglarsan taninirsin. Pasta satisi yaptigini da belirtirsin. Gercekten guzel kazanclar saglarsin.

Ruhuna kalbine şifa diliyorum. İlla sosyal medyaya gireceksen tiktoka gir. Her gun video paylasarak aktiflik saglarsan taninirsin. Pasta satisi yaptigini da belirtirsin. Gercekten guzel kazanclar saglarsin.
Çok teşekkür ederim,kendime geleyim ondan sonra bakarım şu an kötüyüm bizim sanki imamdı,Hakkın Rahmetine kavuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…