NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.760 607.179 1.098 43 Malatya 17 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1 Şu ana kadar pastayı tek kişilik bir üçgen dilim elde etmek için böyle kesiyor… Dilimi tabağımıza alıyor ve....... Kalan kısmın, eğer tüm pastayı yemeyeceksek hava alıp kurumasına ya da buzdolabının kokusunu almasına neden oluyorduk, bu yanlış.... Üzerini kapatmak her zaman çözüm olmuyor, siz de biliyorsunuz. Doğru yöntem: İlk olarak pastanın ortasından en uzun dilimi kesiyoruz… Şayet fazla gelirse tabağımıza aldıktan sonra bir daha kesebiliriz… Ardından pastanın kalan iki parçasını birleştiriyor… Ve dilersek birbirlerinden ayrılmamaları için pastaya lastik geçiriyoruz.. Ertesi gün pastadan tekrar yemek istediğimizde, bir önceki gün kestiğimiz parçayı dikine kesecek şekilde yeniden kesiyor… Dilimlerimizi tabağa aldıktan sonra Kalan 4 parçayı yeniden birleştiriyoruz İstersek yine bir lastikle pastayı sarabiliriz Daha sonra pastadan yemek istediğimizde aynı yöntemi tekrarlıyoruz Pasta minik bir kek halini alıncaya kadar bu yöntemi uygulayabiliriz Bu da yöntemin en basit haliyle, kitaptan anlatımı Daha detaylı bilgi edinmek isteyenleri videoya alalım Kaynak:yemek-com
Şu ana kadar pastayı tek kişilik bir üçgen dilim elde etmek için böyle kesiyor… Dilimi tabağımıza alıyor ve....... Kalan kısmın, eğer tüm pastayı yemeyeceksek hava alıp kurumasına ya da buzdolabının kokusunu almasına neden oluyorduk, bu yanlış.... Üzerini kapatmak her zaman çözüm olmuyor, siz de biliyorsunuz. Doğru yöntem: İlk olarak pastanın ortasından en uzun dilimi kesiyoruz… Şayet fazla gelirse tabağımıza aldıktan sonra bir daha kesebiliriz… Ardından pastanın kalan iki parçasını birleştiriyor… Ve dilersek birbirlerinden ayrılmamaları için pastaya lastik geçiriyoruz.. Ertesi gün pastadan tekrar yemek istediğimizde, bir önceki gün kestiğimiz parçayı dikine kesecek şekilde yeniden kesiyor… Dilimlerimizi tabağa aldıktan sonra Kalan 4 parçayı yeniden birleştiriyoruz İstersek yine bir lastikle pastayı sarabiliriz Daha sonra pastadan yemek istediğimizde aynı yöntemi tekrarlıyoruz Pasta minik bir kek halini alıncaya kadar bu yöntemi uygulayabiliriz Bu da yöntemin en basit haliyle, kitaptan anlatımı Daha detaylı bilgi edinmek isteyenleri videoya alalım Kaynak:yemek-com
D Diclesum Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2015 68 36 3 17 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2 Benim gibi çekirdek aile olanlar için mantıklı :)
R RoseAnge Guru Kayıtlı Üye 28 Haziran 2009 2.372 4.547 333 12 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3 40 yil dusunsem aklima gelmezdi cok pratik
T tugceozbayrak33 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2016 34 6 1 32 27 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4 sırf merakımdan bakıyorum :) :)
celebrian O bir ADANALI :) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 8.461 9.539 723 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5 o pasta kalmaz ki hepsini yerim
elma-sekeri o kavuniçi balık benmişim Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2017 152 1.262 28 28 2 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6 Galiba benim derdim buymuş Konuyu okuduktan sonra sebepsiz bir mutluluk hissettim ya Pastanın alameti galiba
Galiba benim derdim buymuş Konuyu okuduktan sonra sebepsiz bir mutluluk hissettim ya Pastanın alameti galiba
loveandlove Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2017 104 23 13 41 6 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #7 çok pratik, mükemmel..
Belissima77 Amaca giden yolda herşey mübahtır Kayıtlı Üye 20 Şubat 2015 4.863 2.615 133 6 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #8 Teşekkürler