passiflora şurup adet stresine

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Passiflora şurup strese ii geliyormuş kızlar özellikle adet dönemi için. Kullanan varmı. 2 saat oldu içeli. Hiç etki etmedi yaa....etkisi yokmu boşunami aldim???

Passiflora şurup strese ii geliyormuş kızlar özellikle adet dönemi için. Kullanan varmı. 2 saat oldu içeli. Hiç etki etmedi yaa....etkisi yokmu boşunami aldim???

cnm ben kullandım ama akşamları içtim etkisi olmadı desem yalan olur ama bir süre sonra hissetmedim etkisini dozajla alakalı olabilir doktora danış istersen ben adet için değil epilepside yan ilaç olarak kullanmıştım.....

Öğlen aç Karina 2 ölçek kullandım 2 saat geçti etki olmayınca 2 daha içtim.tık yok.orjinalimi değil acaba. Tadı bildiğin şarabımsi.oylemiydi seninki? ?

Öğlen aç Karina 2 ölçek kullandım 2 saat geçti etki olmayınca 2 daha içtim.tık yok.orjinalimi değil acaba. Tadı bildiğin şarabımsi.oylemiydi seninki? ?

cnm akşam yatarken içiyordum 1 kere tesirliydi bende sende tık yoksa doktora sor bence bitkisel yan etkisi yok demişti bağımlılık yapmıyo falan demişti ....

cnm akşam yatarken içiyordum 1 kere tesirliydi bende sende tık yoksa doktora sor bence bitkisel yan etkisi yok demişti bağımlılık yapmıyo falan demişti ....

aynen şarap gibiydi cnm son kullanma tarihine falan bak çok içmişsin hala etkisinin olmaması ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…