paspallığımdan kurtulmak istiyorum.

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.394
ben ela gözlü, koyu kahve saçlı,buğday tenliyim 1,65 boyundayım
genel olarak kendime hiçç bakmam lise sona kadar bakımlıydım tek... makyaj pek yapmam yüzümde sivilceden eser yokk Allah a çokkk şükürr.... bakmamamın sebebi hiçç kendime bakmamamın sebebi eksikliğini hiçç hissetmemiştim ne biliyim sevgili konusunda, ortamda vs. ama dün komşu (makyajı arada yapıorum ama) göz kalemi sürsen bakımlı gibi görünüosun ne bu çok dertliymiş gibi dedi yha güzel kızsın ama. ben senden daha bakımlıyım dedi... 2 çocuk annesi(üstelik yeni doğum yaptı)(yanlış anlaşılmasın yeni doğum yapan kişi ki diğer çocuuda küçükse pek kendine bakacak fırsatı olmuyar onun için dedm) UTANDIMMMMMMMMMMMMMMMMM
gittim aynaya baktm yha düşündüm özel gün yada görüşme haricinde normal günlük hayatta en son n zaman makyaj yaptmm diye son 4 senedir saçımı boyamaya karar verdiğim halde boyamıyorum niye amann uraşmiim yha

2 gündür kendime bu ne paspallık saldın i ce diyorum (buna diğer büyük sebep son zamanlarda aldıım kilo da diyebilirm aslında) ve bayramda hep ertelediklerimi yapmak istiyorum... işe saç rengimden başlamak istiyorum mesela
istediğim yüzüm oval kaş yapım kavisli

bana uygun saç rengi- renkli lens(astigmatım var)

giyim konusundada attıım elbiselerimin yerine albise almaya başlıcam, artık kot-tişört eskisi takılmıcam(ama sanmıyorum çok rahatlar çünkü)

bende buraya değişmek için şeyler yazdım. gelen yorumları özet geçeyim şimdi yaptıklarınızın tam tersini yapın. makyaj yapmıyorsanız hafiften başlayın önce fazla kiloları verip güzel güzel değişik elbiseler takılar almak güzel farklılık ve bakımlı olunabilir

Birincisi yazarken biraz daha özen gösterirsen iyi olur.
Bakımlı olmak saçını boyamak ve renkli lens takmak mıdır? Renkli lens takma bence. Kimseye yakışmıyor ve her zaman anlaşılıyor. Daha liseyi yeni bitirmişsin saçını da boyatma sadece yüzüne yakışan bir şekilde kestir. Giyimine özen göster. Allık, göz kalemi, rimel gibi makyaj malzemelerini deneyebilirsin bunlar yeter.

bakımlı olmak bana göre makyaj asla değildir..ne alaka bunu hiç anlayabilmiş değilim

mümkünse saçını boyama bile bırak doğal haliyle kalsın.. etraftakiler yapıyo diye zorunluluk hissetme sen kendi bildiğin gibi yaşa

herkesin tarzı ve görünüşü aynı olmak zorunda değil

elbise,etek topuklu ayakkabı... vb giymek zorunda da değilsin bunlar bakımlı olmak demek değildir.. tüm bu saçmalıkları hiç anlayamadım ve anlayamıycam da sanırım

özen gösterceksin giyimine,uyumlu güzel giyinceksin ama ne giydiğinin bi önemi yok.. temizlik en başta;tertemiz olmak bakımlı olmanın en önemli unsuru

fresh,yaşına uygun bi görüntü,kendine yakışan bi giyim tarzı ve saç şekliyle en başta da temiz olmakla insan bakımlı olur..

belli kalıplara sokulmaya çalışıyo bu durum da başka durumlar gibi ama ben anlam veremiyorum

canım benim illa elbise yada rahatsız kıyafetler giymek zorunda değilsin ki bende hep kot tişort giyerim ya da etekli pantolonlar varya onlardan hiç elbise etek giymem çünkü rahat edemem ama herkes de beni çok beğenir kotla de çok şık olabilirsin kendini çok fazla kasma bence önce şık olmak tabiki çok önemli ama rahat olmak da çok önemli çok güzel kıyafetler var hem şık hem rahat onlardan giy ihtiyacın olan tek şey sadece biraz zevk:87:

birde lens işine gelince bence sürekli renkli lens takma arada takabilirsin değişiklik olur bende takıyorum lens ama hergün değil arada takmak daha iyi bence güzel oluyor değişiklik yapmış oluyorsun moral oluyor

yaşın o kadar küçük ki gençliğin yeter.saçını hiç boyatma.derli toplu giyin,rimel ,göz kalemi ,parlatıcı yeter.benim de astigmatım var renkli (hiç kullanışlı değil ama dene hevesini al) arada değişiklik olsun diye takarım ama genelde şeffaf kullanırım ve en çok da gözlük en rahatı o çünkü.mutlaka güzel bir kızsındır.seni biraz kıskanmışlar mı ne:)bu yaşlarda yapılan saç boyası,makyaj vs küçük kadın gibi gösteriyor gençleri ve hiç hoş olmuyor.bakım illa makyaj vs demek değildir canım.temiz ol tırnaklarına özen göster,kıpkırmızı oje sür anlamında demiyorum temiz olsun yapısına göre küt kısa olabilir.bunlar yeter bence.sevgiler :))

hemmeeenn git kendine bi topuklu al... o topuklar seni havaya sokar makyajını da yaparsın bakımını da..... topuklu giymek zayıf gösterir zaten boşver kiloyu

bnmde şu göbüşle derdim var 172 boyum ve kilom 66:26: veremedim gitti şu boğazımı tutamıyorum ojesiz ve makyajsız bakkala bile gidememe takıntım var. ah ah. topuklularımı çokk seviyorum ama hep gezdiğimden dolayıı ağrı oluyor sürekli e haliyle de babetlerime ve sevgili converse koleksiyonuma sarılıyorum:89:

cvb lar için teşekkürler :89:

yha doğal kal denilmiş ama insan kendinde değişiklik istiyor yha ne biliyim.... bilmiyorum işe kilolarımı vererek başlayacağım oruç da direkt veremem ama

hani insan hep aynı olduğunu anlayınca illa ki değişiklik ister yha ben öyleyim işte... şuan

bide eski sevgilimin kız arkadaşı olmuşş o da etki etmiş olabilir aslında:26: aslında takmam ama kızla ark ım yüzünden aynı ortama tabi kalacağım gibi ark ımın mah. oturuyor da:26:

seni çok iyi anlıyorum insan bazen herşeyi baştan aşağı değiştirmek istiyor bence de işe önce kilolarını vererek başla bu bayağı değiştirir zaten seni sonra da saçını boyat bence boyatma diyenlere katılmıyorum madem böyle bir ruh hali içindesin o zaman ruhunun istediklerini ver saçını boyat çok abartılı olmayacak şekilde makyaj yap renkli lens de tak ama bunu bence sürekli yapma

kilodan başlamak gerçekten en doğrusu olacak galiba ramazanında etsikiyle kilom aldı başını gidiyor:18:korkutuyor beni resmen:87:
işe sporla başlayacağım yüzme bilmiyorum yüzme öğrenirken hemde spora ilk adımımı atıyım
giyim stilim paspalım diyorum ama hani kot tişört uyumsuz değil yani güzel aslında uyumuna dikkat ederim...
topuk davasını kafama sokmaya çalışıyoor kızkardeşim aman geçen giydimde sanki düşecekmişim gibi geldi:87: daha ne zaman giyerim Allah bilir

k.bakmayın ben mail gelecek yada bildirim gelecek diye bekliyordum yani öyle sanıyordum ondan cvb yazamadım...cvb yazıldığını yeni gördüm bakınırken...önceki cvb ı da aslında bakarken buldum :44:ama cvb layan yokk sanıyordum neyse

Bencede lens takma çok doğru söylemiş afedersiniz ölü balık gibi bakıyor insan kendimden biliyorum
1 ay kulandım bende ayyy belli oluyo dediler doğru dediler öyle.
bende psikolojk nedenlerden dolayı kendimi saldım ol salış toparlayamadım
ama sen öyle yapma bir kalem sürmek haff bir ruj bile bir bayanı güzeleştirmeye yetiyor kanımca
Birde artık lens yerine öyle çekici numaralı gözlükler var ki böyle hatun fena yha dedirtiren cinsten bence hoş bir gzölükle kendine hava katabilirsin

ukalalık yapmamışımdır umarım yha((

Son düzenleme:
ayy yok cnm ne ukalalığı ben dışarıda takmıyorum göz tembelliği var alışmasın diye gözlüğe....lensi bu yüzden arada sırada takacaktım dicektim ama haftanın 5 günü yane her iş günü takacaktım

Len takmayı düşünüyosan ozamncanım benim
benim fikrim gözleringine yakın al derim yan kahverengi ise mavi felan alma
halamda var belli oluyor o şekilde nature etmiş olabilirsin
atıyorum kafadan kahve rengiyse bal rengne yakın al derim
ama bu benim fikrim kimse yanlış anlamasın

tşk ederim gözlerim ela hareli yeşil gibi bişi düşünüyorum ama inş.yapay durmaz...

bence çok uyumlu olur gözlerinde elaymış hemde maşalahh çok güzel
ama o güzel gözlerine dikkat et takacaksan mikrop felan kapmasın canım yha:)

bu konuda şimdide problemim var...

şimdiki durumum
gözlerim ela
saçlarımı geçtiğimiz mayıs ayında boyattım saçımın yarısı kumral (koyu)

saçım birazdaha koyu olmuştu...
ve en son ne zaman makyaj yaptım hatılamıyorum bile

kızlar nasıl bakımlı olmayı beceriyorsun benide motive edin.... üşeniyorum... birde yaparsam eğer silmeye üşeniyorum hele göz kalemiyse hiç uğraşmıyorum:83:

mesela sizce ne yapmalıyım... saçımı daha boyamıyacağım diyordum ama önden bakıyorsun koyu saçlar arkadan bakıyorsun kumral saçlar iğrenç olduğuna karar verdim...
birde dukan diyetiyle 10 kg vermiştim... geçen aya kadar istediğimi yediğim halde kg almamıştım... ama geçen ay anneannem geldi sürekli evde çeşitli yemekler... her yemeğide yemiyor.. sabahları ekmeğine çikolota çalmayı seviyor diye... çikolota almaya başladığımızdan beridir 1 aydır 2,5 kg aldımçok kötü moralim bozuk 4 gündür tartıda 2,5 kg fazlalığı görünce ne kadar çirkin olduğumu hatırladım

yukarıda yanlış foto yüklemişim.. şuanki saçlarımın yarısı bu renk

ama bu saç renkleri çok hoşuma gidiyor da ben buğday tenliyim olur mu acaba.. diğer saç rengi çok farkedilmese de farkedenler çok beğenmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…