Mutfak Dekorasyonu paslanmaz çelik evyemi, keten dokulu evyemi?

PembePamuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
92
0
86
Trabzon
of bu mutfak olayı beni çok kastı ,seçenek çok olunca insan dahada zorlanıyor.halbuki eskiden ne güzelmiş.tek tip herşey.şimdi 10 tane şey gösteriyorlar..
mutfak için evye almamız gerekli ve paslanmaz çelik evyeyle keten dokulu evye arasındaki fark nedir..kullananlar memnun mu..yazarsanız sevinirim.

paslanmaz çelik evye süngerin sert kısmıyla çizilir çizildiği belli olur
keten dokulu çizilmez kolay kolay

ama ikisi de su lekesini çok belli eder hani çamaşır dolabı değilki hep kurula kuru kalsın
sürekli ıslanıyo

tavsiyem mi
granit evye

granit tezgah yaptıracaksan,kendinden granit evye yapıyorlar.yani graniti yüksek ısıya maruz bırakarak evye şeklini veriyorlarmış.böylece tezgahtaki bütünlük bozulmuyor.ama görsel olarak benin de pek hoşuma gitmedi.
ben granit tezgaha,keten dokulu evye beğendim.çelik evyelerde kalite kalite. 250 den başlayıp 2000 tl ye kadar evye var.sanırım iz ve leke yapmasıda kalitesine göre değişiyodur.
franke ve teka evyelere bakmanı tavsiye ederim.ben bu ikisinden birini alacağım.

keten dokulu derken pıtırlı olanları diyorsun herhalde. Bizde onlardan var alırken sormuştuk satan adama hangisi daha iyidir diye adam pıtırlılar kolay kolay çizilmez dedi. Biz de onlardan aldık. Çizilmiyor gerçekten ama arkadaşın dediği gibi su lekesini gösteriyor.

bizmkide değişiyor şmdi ölçü falana ldılar bu hafta içersinde gelicek.granit evye olucak ama kaynar suya fln dayanıksn oluyor görüntüsü güzl die bn seçtim.sıcak çay suyuda dökemıyorsn çatlıyor hemen temz kullanmk lzm cnm :)

keten dokulu kullanıyorum.çizilme problemi yok.öle su lekesi falanda kalmıyor.marka farkı olabilir.ben çok memnunun temizliği kolaybenimki 1.5 göz süperr

teka evye kullanıyorum 1,5 gözlü kireç lekesi oluyor sürekli nasıl neyle temizliyorsunuz kireç lekesi olmaması için

Back
X