• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasif olan HPV virüsü bulaşırmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Merhaba,

daha önce forumdada çeşitli konularda paylaştım hpv virüsü kapmıştım, 7,8 aylık yoğun bir tedavi yakılma süreçleri sonrasında devam eden aşı seanslarımıda tamamladıktansonra yaklaşık olarak 2 aydır hiçbirşeyin olmadığını söyleyebilirim doktorumda artık kurtulduğumu söyledi fakat nihayetinde pasifte olsa bu virüs vucudumda mevcuttur diye düşünerek,
bunu bir başkasına bulaştırma ihtimalimin olup olmadığı konusunda fikir edinmek istiyorum, nihayetinde yanlızca kendimi düşünemem...

yardım ederseniz sevinirim,

sevgiler

Merhaba,

daha önce forumdada çeşitli konularda paylaştım hpv virüsü kapmıştım, 7,8 aylık yoğun bir tedavi yakılma süreçleri sonrasında devam eden aşı seanslarımıda tamamladıktansonra yaklaşık olarak 2 aydır hiçbirşeyin olmadığını söyleyebilirim doktorumda artık kurtulduğumu söyledi fakat nihayetinde pasifte olsa bu virüs vucudumda mevcuttur diye düşünerek,
bunu bir başkasına bulaştırma ihtimalimin olup olmadığı konusunda fikir edinmek istiyorum, nihayetinde yanlızca kendimi düşünemem...

yardım ederseniz sevinirim,

eee bıde vajınal sıgıl kısmına yaazarsan daha cok yardımcı olabılrıım cunku konuyu bolmek ıstemıyorum bu sekılde fazla yazan olmaz;)
yazdın bu bılgıyı yukarda konu baslı olan vajınal sıgıl de yardımcı olacagım oraya bakabılrıısın

Back