Paşa kılıcı ya da peygamber kılıcı çiçeği

ozknsmf

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
41
24
8
32
Selamlar,
Evime kılıç çiçeği aldım boyu ortalama 80 cm civarında nasıl biyere koymalıyım bilemedim salonum küçük ve kare ayrıca sulamasını yaparken bitki vitamini katmalımıyım bilemedim aranızda kılıç çiçeğine sahip olan varsa bilgi verebilir mi

Bnde var salonum da duruyor çok suyu sevmiyorlar ayda yarım çay bardağı su döküyorum o kadar

Bnde var salonum da duruyor çok suyu sevmiyorlar ayda yarım çay bardağı su döküyorum o kadar
İnternette okudum yazın haftalık kışın 15 günde bir yazıyordu kimisi muz kabukları koyun toprağına diyor ya da yumurta kabuğu ve pişirme suyu çok iyi geliyor yazmışlar özellikle güneş alan yere koyun çevresinde eşya olmasın demişlerde imkansız muhakkak bi eşya var heryerde çok beğenerek aldım güzel bi yer bulup iyice büyümesini istiyorum yeni yavrularıda var çok hevesliyim

Benim 3. Senem doluyor 4. De gireceğiz eşim ilk tanıştığımız gün almıştı hatta ineternette çok bilgi kirliliği olunca ben direk çiçekçiye sordum aldığımız yere abla hafif güneş alan yere koy ayda yarım çay bardağı su ver çok su verme çürür dediler suyu sevmezmiş

Tamam su vermeye dikkat ederim bende dediğin gibi herkes bişey söylüyor insan ne yapacağını şaşırıyor nedense bilmiyorum çok hoşuma giden bi tür okadar çiçeğim var buna ayrı bi düştüm

Tamam su vermeye dikkat ederim bende dediğin gibi herkes bişey söylüyor insan ne yapacağını şaşırıyor nedense bilmiyorum çok hoşuma giden bi tür okadar çiçeğim var buna ayrı bi düştüm
Benimde evimdeki tek çiçek çok seviyorum normal de hiç çiçek bakamam sevmem yani başkasında güzel ama ben bakamadığım için zor geliyordu ama bu ayrı bi güzel galiba ismi de Peygamber kılıcı olunca daha bi çok güzel geliyor gözüme

Kesinlikle isminden ötürü çok güzel geliyor bilmiyorum çok beğeniyorum kaktüslerim var ayrıca benim onlar çok yavruluyordu hediye verdiklerim oldu azalttım şuanda sadece kılıç çiçeğim var evde kalan kaktüsler camın önünde benim evim giriş kat ve balkonum olmadığı için sardunyalarımı eltimin balkonuna koydum çok güzel çiçek açmışlar

Çiçeğin resmini atar mısınız rengine bakayım

Çiçeğin resmini atar mısınız rengine bakayım
Görünüyor mu resim bilemedim bu şekilde bağladım ama kırılır diye korktum çözdüm makrome ip bulup tutturcam gene dağılmasın diye bende 3 yıl olacak evleneli ilk evime aldığım bunların bide sarı çizgisi olan türü var biraz daha bodur ondan almıştım ama bi türlü büyümedi anladımki boduruna denk gelmişim ama ben bundan istiyordum diğerini kuzenime verdim gittim uyguna buldum bunu çiçek sepetinden kendime hediye ettim

Eklentiler

• 153B4430-9D2E-41E1-824E-4A4D798DE8E3.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 300
Benimki bunun açılmamış olanı ve moru

Bunları biliyorum ben en bodur minnaklarından bu çok minnoşlar hep bu şekilde kalıyorlar ben utanmasam kendi boyuma gelsin istiycem gittim en uzunlarından buldum aldım arkadaşlarım diyodu yavrularından verelim büyüt dediler ben sabredemedim büyümüş gelişmişini aldım

Ben severim minnoşları ben de minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…