- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
-
merhaba paşa annerim.
benim oğlum son zamanlarda tencererle oynamaya merak sardı bide karıştırıyoo bize tattırıyo yaptı yemekleri diyoki çok sıcak dokunma :))
görseniz gülmekten ölürsünz yani.e sizde neler var anlatın bakalım ?
merhaba paşa annerim.
benim oğlum son zamanlarda tencererle oynamaya merak sardı bide karıştırıyoo bize tattırıyo yaptı yemekleri diyoki çok sıcak dokunma :))
heheheheeyyyytttt bende bir paşa annesiyimmmm allahım bağışlasın sizinkileride benimkinide
merhaba paşa annerim.
kızlar ben çalışmıyorum e doğal olarakta benim paşam ( göktuğ taha ) sürekli benle beraber... havalarda soğudu dışarıda çıkamıyoruz artık... tek arkadaşı ben gibi birşey... binadada oğluşumun yaşıtı yok.. dibimden hiç ayrılmaz oldu... afedersininz neredeyse lavaboda bile kapıda bekliyo ... çocukların yanına götürdüğüm zama bile yanında ister oldu beni... napıcam bilemiyorum.
kreşe yazdırıyım dedim... daha çok küçük nasılsa evdesin çocuğu şimdiden bıktırma dediler. yarım günlük kreşler var diceksiniz ama bitürlü karar veremedim.
kreş dışında değişik önerileri olan varmı???
canım seneye düşün istersen,bence de küçük,keşke oynayabileceği birileri olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?