partneriniz sizden bambaska birisi olmanızı isterse...

ezaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
46
12
38
partneriniz sizin hiç sevmediğiniz istemediginiz bir sekle bürünmenizi isterse ne yaparsınız... örnek vereyim: sarısınsınız ve esiniz esmer olmanızı istiyor.. genelde esmerler sarısın olmak ister ama.. mesela bunu yaparmısınız..
yada baska bişey... sizi baska bi kılıkta yada sekilde görmek istiyorsa ne yaparsınız..??

evet birkere bunu yapmıştım deliler gibi seviyordum yada öyle zannediyordum ama ne kadr mutsuzmuşum dedim yıllar sonra ne kadar yazık etmişim kendine sevecekse bir insan seni olduğu sever herşeyinle hatanla sevabınla insanı çok yıpratıyor böyle şeyler kendinden ödün vermek zorunda kalıyorsun sonra aynaya bir bakıyorsun sen değilsin onun yanında olmadığın gibi davranmak zorunda kalıyorsun herkes neyse o olmalı asla kimse için değişmemeli değişemez zatende değişmeye çalışmamalı kimse için değmiyor olduğun gibi sevecek biri zaten karşına çıkıyor

Beni bu halimle istemiyorsa defolsun gitsinsengözlerimebaksanab eğer farklı olmamı istiyorsa zihninde yarattığı birine (ve de gerçekten olan birine) benzememi istediğini düşünürüm bu da bi kadın için oldukça gurur kırıcı. Ama mesela sigara içiyorsam o içmememi istiyorsa anlayışla karşılaşırım bırakmaya çalışırım. Ya da birazcık kiloluysam kilo verirsem daha güzel olacağımı söylüyorsa da hoş karşılarım. Bir kıyafetin üstüme yakışacağını düşünüyorsa da hemen gider istediği gibi bir şeyler bulmaya çalışırım(tabi kendimden taviz vermeyecek şekilde:). Çünkü bunlar kişinin kendisiyle ilgili olan şeyler, yani değiştirilebilir. Onun mutlu olması için de elimden geleni yaparım. Ama sarışın ya da esmer olmamı istiyorsa ya da burnumun daha kalkık olmasını ya da göğüslerimin daha büyük olmasını ya da mavi lens takmamı yani doğuştan gelen bir takım özelliklerimi değiştirmemi istiyorsa:Roflol::Roflol::Roflol: kapı ordaasırnaşık şey

Benim sevgilim benden fiziksel bir değişim istemedi ama kardeşim gibi sevdiğim,normal erkek arkadaşlarımla görüşmem yasak,abimle bile bir gece kulübüne gitmem yasak,eve 7den sonra gitmem yasak,mini etek tümden yasak,vs..Bu gibi saçmasapan kıskançlıkları yüzünden onu sevmenin bedellerini ödüyorum..Bakalım bardak ne zaman taşacak..:uhm:

benden saclarımda bi değişiklik yapmamı istedi.. yılların uzu sacını kesermiyim.. kahkül falan bıraktım ifadem cok degişti.. cok begendi ama ilk zamanlar cok yadırgadım dedim ne olmus bana.. ama artık bende begeniyorum kendimi cok ii hissediyorum.. ben dediklerini yaparım tabi benim sınırlarımı zorlamicak ölçüde..

Ay benimki de öyle saç baş değişikliği istese keşke..Daha az önce yine 2 saat boyunca kıskançlığın kavgasını ettik..İnsanın ruhunu daraltıyor böyle karşı tarafın isteklerini kabul ettirmeye çalışması..Oysa aşk huzur vermeli öyle değil mi yaa?Offffff karmakarışığım senağlama

ben baya sanslıyım o zaman.. ben mutlu olim die kuaföre eliyle götürüo:Roflol:
hatta öyleki sunu yap kendine bak böle güzel olursun söle giyin et sacını böle yap... :Roflol::Roflol:şakkıdı

biz ilk tanıştığımızda saçlarım sarıydı ama boyaydı yani...ve doğal rengime boyatmamı istedi sevgilim biraz beklettim ama dediğini yaptım kendim de daha çok beğendim bu rengi iyi oldu yani...sevgilim için önemli olan benim dikkat çekmemem çünkü çok kıskanç.sarı saç dikkat çektiği için yasak mesela,bunun gibi bi sürü şey var istemediği ve ben de bana ters gelmeyenleri yapmaya çalışıyorum çünkü o da benim dediklerimi yapıyor, bence bunlar karşılıklı olmalı.

Büyük konuşma ayrılamazsın.. :Roflol: üffffffff ben de hep öyle diyordum yaaa senağlama

ama birazda onların isteklerine uyum saglanacak düzeyde cevap vermek gerekmezmi...

Beni beğenmiş,gezmişiz tozmuşuz.Aşık olmuşuz,sevmişiz,alışmışız, değiştirmeye niye çalışsın ki bu kadar zaman sonra?Baştan benimle arkadaş olmasaydı.Kendi istediği gibi biriyle birlikte olsaydı.:))Hepimiz sevdiğimiz için fedakarlıklar yaparız,ama bu, onlar istedi diye değil biz istediğimiz için olmalı.a.sa.s

Ayrılırım.başta nasıl beğendiyse ona razı olmalı.

bence onun istediği ve sanada uyacak sekilde degişmek pekte zor ve zararlı olmasa gerek.. sonucta herkes degişiyo.. yıllarca aynı sacla adamın karsısına cıkarsam eh be kadın demezmi!
bu arada benim bi arkadasım acayip rus kızlarına asıktır... sevgilisinden rus kızlar gibi olmasını istemiş..:Roflol: ee kızda gitmiş anında sac bas o biçim... neler var dünyada ya...şakkıdışakkıdı

bence onun istediği ve sanada uyacak sekilde degişmek pekte zor ve zararlı olmasa gerek.. sonucta herkes degişiyo.. yıllarca aynı sacla adamın karsısına cıkarsam eh be kadın demezmi!
bu arada benim bi arkadasım acayip rus kızlarına asıktır... sevgilisinden rus kızlar gibi olmasını istemiş..:Roflol: ee kızda gitmiş anında sac bas o biçim... neler var dünyada ya...şakkıdışakkıdı

yıllarca aynı saçla dolaşan kadın görmedim hiç.:))boşver, sen kendine yakışanı başkalarından öğrenecek değilsin herhalde.her kadın kendini nasıl güzel ve mutlu hissediyorsa, öyle yapmalı.karşındaki de sana saygı duymalı.benim eşim sadece bir kere saç rengimi beğenmedi.ama ben beğenmiştim bıkıncaya kadar kullandım.sonra değiştirdim ve bir daha aynı saç rengini kullanmadım.yapılabilecek en güzel şey bu bence.a.sa.s

Yaa bana rus kızları gibi ol dese direk ayrılırdım..Bu sefer de ben büyük konuştum :Roflol: Acayip uyuz oluyorum o o...u karılara!Çok güzellerrr,taşşş gibilerrrr...Allah boş vaktinde yaratmışş hepsini..Zaten erkeklerin onlara zaafları var bir de bana öyle bir şeye dese çok kızardım,ayrılırdım büyük ihtimalle :Roflol:

su kiloda ol, saclarin su renk olsun, artik bu tür elbiseler giy!
OLDU!!! ismimi ve kisiligimide degistiriyimmi canim?

olay sadece sanc renginden ibaretse, bilemem, sebebini ögrenmek isterim önce, eger anlasabilirsek yaparim, yani bende istersem.

beni kendi kalıbına sokmaya çalışacağına kendine istediği gibi birini bulma konusunda başarılar diler ardıma bakmadan koşarak kaçardım.

Bence bi kadın kendine yakışanı bilir ve ona göre giyinir,makyaj yapar veya konuşacağı insanları seçer. bu yüzden erkek saygı duymalı. ha şu olabilir bazı bayanlar var,bırakın erkekleri kadınlar bile hallerine bakıp gülüyor. mesela acaip saç modelleri, uçuk kıyafetler laubali konuşmalar,şakalar. bu tarz bayanları yönlendirebilirler çünkü onlarından gözüne hoş gözükmez ama KENDİNİ BİLEN Bİ KADINI KİMSE YÖNLENDİREMEZ... benim fikrim bu.

X