- 5 Eylül 2019
- 19
- -3
- 31
- Konu Sahibi Bihter8993
Arkadaşlar Lütfen yardımcı olun kimseyle paylaşamıyorum erkek arkadaşım var fakat mutsuzum çok cimri her hafta aynı yere götürüyor ve çok ucuz çiğ köfte yiyoruz yaşım 27 kendisi 32 yaşında mühendis Ben de çocuk girişimciyim Bir buçuk sene oldu nişanlanmaya erteliyor ondan küçük kardeşi nişanlandı 7 ay içinde nişanlanıp evlenecekler Bu bir buçuk senedir beni süründürüyor beni Sadece abisi ile yengesi ile tanıştırdı anne babası ile tanıştırmıyor hep erteliyor ve o da benim sadece annemle tanıştı Neden erteliyor Ne olur yardım yardımcı olun ne olabilir sebebi ciddi değil mi bana Ne hediye alıyor ne doğum günümü kutladı Sevgililer Günü gelince küsüyor ben saygılı hürmeti sadakatı bağlıyım kötü gününde hep yanında oldum iki dediğini bir etmedim şimdiye kadar ailesi ben aleviyim diye istemediler kendileri Şafi erkek arkadaşım sürekli erteleyip küsüyor zamanı gelmedi diyor onun erkek kardeşi 7 ayda tanışıp nişan ne yaptı evlenecekler bu beni Süründürüp erteliyor ve bende neden adını koymuyorsun kardeşini örnek al dedim onu bahane edip küstü sevgililer günü geliyor para harcamamak için ne yapıyor kesin bana küs şu an 2 kere mesaj attım gönlünü almak için yumuşamadıda ve hala benden bekliyor mesaj atmıyor biz Bi kere ayrıldık eski sevgilisiyle barışmış iki gün sonra sonra kız onu mutsuz edince benim değerimi anladı döndü bana ne haksızlıklar haketmediğim şeyler yaptı ben çokkkk kırgınım soğudum ama korkuyorum yaşım geçiyor birdaha iyi kimse karşıma çıkarmı evlenip sevdiğimle mutlu yuva kurmak anne olmak istiyorum bu durumda ne yapmalıyım Lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum lütfen çokkk kötüyüm ruh halim yıkık dökük olan bir buçuk yıkıma olacak artık flört etmekten bıktım kimseyle olmayacakmı mutlu olamıcakmıyım