Partfait'ten telkin isteklerimiz ;)

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
... partfaitcim konuyu açtım senin başını çok ağrıtmayız inşallah :)...

kızlar partfait ten telkin isteklerinizi buraya yazın :KK66: :KK34: :KK34: :KK34:

Canım selam. bu arada ilk telkin dosyanı dinliyorum belirteyim. Fakat aklıma şöyle bişi geldi mesela benim meme uçlarım da küçük şöyle etli geniş ve büyük olmasını istiyorum göğüs uçlarımın ve biliyorum ki birçok arkadaşım da ayne dertten muzdarip... Mesela bir telkin dosyası hazırlasan. İçinde hem memişlerimizi büyütmeye, hem meme uçlarımızı genişletip etlendirip büyütmeye ve hem de kalçalarımızı ve dudaklarımızı dolgunlaştırıp güzelleştirmeye yönelik mesajlar iletsen ayy ne süper olur:) olurmu ki acaba hepsi bi arada ? :KK59:

Son düzenleme:
Canım selam. bu arada ilk telkin dosyanı dinliyorum belirteyim. Fakat aklıma şöyle bişi geldi mesela benim meme uçlarım da küçük şöyle etli geniş ve büyük olmasını istiyorum göğüs uçlarımın ve biliyorum ki birçok arkadaşım da ayne dertten muzdarip... Mesela bir telkin dosyası hazırlasan. İçinde hem memişlerimizi büyütmeye, hem meme uçlarımızı genişletip etlendirip büyütmeye ve hem de kalçalarımızı ve dudaklarımızı dolgunlaştırıp güzelleştirmeye yönelik mesajlar iletsen ayy ne süper olur:) olurmu ki acaba hepsi bi arada ? :KK59:

yaaaa bunun "kalçayla ilgili olan kısmı hariç" olsa süper olurrr, hatta çekicilikle ilgili demişssin ya parfaitcim bi yerde onu da eklesen valla muhteşem olurr :):KK9:

Bence olabiliyorsa benim yazdıklarım metnin içinde tek tek olsun. İhtiyacım var yaaa :) cidden süper olur..

Böyle birşey gerçekden işe yarıyorsaki şüphedeyim benimde isteğim olabilir. şu göbekleri eritsek, kıllarımız tüylerimiz hemen çıkmasa ama saçlarımız ve tırnaklarımız hemen uzasa. benim listem daha çokkk uzar düşündümde.

bir arkadaşım var.. zayıf göğüssüz kalçasız..eşi çok şikayetçiydi bu durumdan.. benim lazer epilasyona gittiğim bir klinik var orayı önerdim kendisine.. çok memnun kaldı arkadaşlar.. göğüs konusunda özellikle çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.. bağdat caddesinde kfc nin üst katında bir klinik.. bende dudaklarımı yaptırmayı düşünüyorum.. permalip ile çok güzel ve kalıcı bi şekil elde ediliyormuş.. estetik olduğu belli bile olmuyor. şiddetle tavsiye ederim..

Canım teşekkürler indiroyurm şimdi. Benim dediklerimi de yapabilecek misin? Peki bu çekicilik metni nasıl?

Son düzenleme:
canım teşekkürler indiroyurm şimdi. Benim dediklerimi de yapabilecek misin? Peki bu çekicilik metni nasıl?

cnm onu hıc bıseye uymayan seyler dıye bı bolumde acmıs arkadasımız baslık olarak lınke tıkla bak orda metnı falan var ben okudum

Tmm nezcim anladım. Fakat ben metnin içinde ne geçtiğini de kastetmiştim aslında :) Ne dendiğini bilelim dimi ama...

Tmm nezcim anladım. Fakat ben metnin içinde ne geçtiğini de kastetmiştim aslında :) Ne dendiğini bilelim dimi ama...

tamam tatlım bende onu dıyorum ya ıste.

Telkin İçeriği

Bir şeyler oluyor!..

Artık erkeklerle ilgili tüm olumsuz inançların yok oluyor ve farkına varıyorsun, erkeklerin büyük bir çoğunluğu seni arzuluyor!

Hayatın değişiyor, ışık saçan çekici, esrarengiz ve karizmatik bir yapıya bürünüyorsun.

Hayat artık sana istediğin her şeyi getiriyor.

Artık erkeklerle çok rahatsın

Bir çok erkek senden çok hoşlanıyor

Girdiğin her ortamda fark edilen çekici biri olduğunun farkına varıyorsun.

Girdiğin her ortamda fark edilen çok çekici bir insansın sen.

İnsanları olumlu yönde etkiliyorsun, her geçen gün güzelliğin artıyor, bir elmas gibi parlamaya başlıyorsun.

İnsanlar senden etkileniyor ve seni seviyorlar.

Seni gören erkekler ayrı bir etkileniyor, erkeklerin aklı başından gidiyor…

Tüm erkekler sana bayılıyor.

İnanılmaz bir güzelliğin ve çekiciliğin var, doğallığın insanları büyülüyor.

Müthiş bir güzelliğin ve çekiciliğin var. İnsanları büyülüyorsun.

Anlaşılamayan farklı bir şey var sende caziben erkeklerin aklını başından alıyor.

Sen çok güzel konuşan, insanları rahatlatan, anlatan ve anlayan bir insansın.

Kendine güveniyorsun. Ve insanları etkilemek hoşuna gidiyor.

Evet! Kendine güven. Sen farklı ve parıldayan bir kişiliğe sahipsin.

Bir çok erkek seninle tanışmak için haber gönderiyor, bu durumu severek kabulleniyorsun

Ve biliyorsun ki sen çok güzel ve sexy bir bayansın..

Bu duruma minnetle teşekkür ediyorsun.. bunu demıyomusun cnm

Aaaa nezcim pardon bunu kastettiğini anlamamışım sağol cnm

önemlı degıl cnm bırde bende dun gece kasıntı oldu goguslerımde sende de oluyomu cnm kasıntı cm olarak olcum yaptınmı bırde sen hıc ben bugun tekrar olcum yapacam bakalım kac cıkacak bu sabah daha bı farklı geldı cunku gun gun buyuyo resmen:KK53:

Yok cnm ölçmedim, ama kaşıntı var :) Yani sertleşip hacim kazanmadığını biliyorum yumuşama var şimdilik..

Son düzenleme:
Yok cnm ölçmedim, ama kaşıntı var :) Yani sertleşip hacim kazanmadığını biliyorum yumuşama var şimdilik..

ıkımızde de aynı belırtıler mevcut cnm hadı ınsallah sonunu getırelım su ısın kolayca buyusunler :KK52: demekkı dıyorum eskıden buyume zannettıgımız sey baska bıseydı dıyorum cunku ılk kez boyle oldu benım yanı daha once sert olurdu hatta tas gıbı buyurken gogus ucundakı sert tabaka varya belkıde o sısıyo sonra zamanla gerı ınıyodu bızde buyudu zannedıyoduk cnm :KK76:

merhaba Parfait
ben senden boy uzatma telkinini istiyorum.elinde varsa paylaşabilir misin? göğüs büyütme telkinini 4 gündür dinliyorum gerçektende işe yarıyor hafif sızlama oluyor.bütün paylaşımların için teşekürler.:KK71:

rica ederim kızlar :KK54:
eklemeye baslarım yavas yavas elımde hazır olanları.. dıgerlerını ıse haırlamam gerekıyor onun ıcın bana zaman tanırsanız cok sevınırım:KK1:

kızlar her zaman telkın ıcerıgını konu ıcerısınde paylasıyorum ben.. okuyun aklınıza takılan varsa belırtın :)
ıstersenız kopyalayıp word dosyalarına kaydedın bılgısayarınızda :)

X