Herkese merhabalar, beyin mr sonucumda parsıyel empty sella izlenmiştir yazıyor ne oldugunu bilen varmı ,mr sonucunda boyle ibare olup yasanan belırtiler yasayan oldu mu cok tesekkur ederim.
Herkese merhabalar, beyin mr sonucumda parsıyel empty sella izlenmiştir yazıyor ne oldugunu bilen varmı ,mr sonucunda boyle ibare olup yasanan belırtiler yasayan oldu mu cok tesekkur ederim.
Benimde kafamda tarif edemeyeceğim bir sersemlik vardı 2 ay hiç geçmedi çok kötüydü ama bana vestibüler migren tanısı kondu mr normal dediler…
Şimdi migren ilacı kullanıyorum o şekilde geçti
Benimde kafamda tarif edemeyeceğim bir sersemlik vardı 2 ay hiç geçmedi çok kötüydü ama bana vestibüler migren tanısı kondu mr normal dediler…
Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de başım sersemleşiyo, kalbim kafamda atıyor gibi oluyor ve uyuşma oluyor. Vucudum bi tuhaf oluyor bunlar olurken. Mr ve eeg de bişi çıkmadı.
Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de başım sersemleşiyo, kalbim kafamda atıyor gibi oluyor ve uyuşma oluyor. Vucudum bi tuhaf oluyor bunlar olurken. Mr ve eeg de bişi çıkmadı.
Benim eeg biraz bozuk çıktı zaten epilepsi geçmişim vardı ama bu durumun bunla alakası yok dedi doktor…
Şimdi sibellium kullanıyorum iyiyim kısa zaman sonra doktora gideceğim kontrole
Bende baş dönmesi atakları oluyordu sene de bir 6 ayda bir bende gebeliğe engel bir durum olmadı hatta hamileykende atak yaşadım ama doğumdan sonra oldu o sersemlik hali
Benim dr um önemli bi durum olmadığını tedaviye vs ihtiyaç olmadığını söyledi hatta mr temiz dedi bende söyle bişey yazıyor bu nedir deyince açıkladı yoksa açıklama bile yapmayacaktı